Televizijska voditeljka Jovana Jeremić nedavno je podelila intimne detalje svog odnosa sa novim partnerom, Draganom Stankovićem, ističući da je on zaslužan za njeno vitko telo. U ekskluzivnom intervjuu, Jeremićeva je otvoreno govorila o svojoj vezi, otkrivajući da je Dragan redovan pratilac u svim segmentima njenog života.Prema Jovaninom prikazu, Dragan je preuzeo ulogu njenog modnog savetnika, naglašavajući potrebu za primamljivim, ali ukusnim odevanjem.

 

 

 

Jovana nije štedela reči u opisu njihovog intimnog života, tvrdeći da je njihov odnos začinjen “tri puta na dan”, a smehom je dodala kako je Dragan sada njen Veliki Brat, pažljiv i dominantan. Posebno se osvrnula na to kako je Dragan uticao na njenu fizičku kondiciju, ističući da je on njen motivator za gubljenje težine. Otkrila je da je Dragan postao njen nutricionista, prateći njen kalorijski unos i motivišući je da smrša dodatne kilograme.

 

 

“Praćka i sajla”, kako je opisala svoj izgled, postali su rezultat zajedničkih napora i podrške koju je dobila od Dragana. Ona je naglasila da je osim fizičkih promena, njen partner uticao i na njen stil odevanja. Dragan, kako ga Jovana opisuje, postao je njen stilski savetnik, insistirajući na seksi, ali nevulgarnoj odeći.

 

 

Jovana je otkrila da je Dragan pažljiv prema njoj, vodeći računa o njenom izgledu i birajući odeću za posebne prilike. Njihova ljubav, kako tvrdi, nije samo fizička već i emocionalna, a podrška koju dobija od Dragana čini je srećnom i ponosnom na svoj lični i emotivni rast.Ova iskrena izjava Jovane Jeremić dala je uvid u njen privatni život i označila pozitivan uticaj koji ljubav i podrška mogu imati na transformaciju pojedinca, kako fizički, tako i emotivno.