Aleksandra Prijović, poznata pevačica, nedavno je dospela na naslovne strane kada je otkrila upečatljivu transformaciju – odlučila je da svoje prepoznatljive duge, tamne pramenove zameni za trendi i šik bob frizuru. Međutim, ova odluka nije donesena iz hira, jer je talentirana umjetnica otkrila da iza ove hrabre promjene stoji specifična motivacija. Dugi niz godina Prijovićeva je bila lako prepoznatljiva po lijepim, raspuštenim smeđim pramenovima.

 

 

Međutim, nedavno je napravila hrabru odluku da ošiša svoju prepoznatljivu kosu i odluči se za kraći stil. Upravo je tokom svog spektakularnog nastupa u novogodišnjoj noći u Beogradu oduševila publiku, ne samo svojim neverovatnim muzičkim sposobnostima, već i jedinstvenim i zadivljujućim izgledom. Sa upadljivom lažnom mini haljinom koja je savršeno upotpunila njen svježi novi izgled, Prijovićeva je ostavila publiku u čudu.

 

 

Na pitanje novinara o motivaciji za ovakvu promenu, Aleksandra je otkrila da je odluku donela kako bi sačuvala zdravlje svoje kose. Nakon brojnih snimanja i koncerata, njena kosa je pretrpela oštećenja, pa joj je frizerka preporučila da je skrati kako bi se oporavila.”Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada se neko bolje računa o meni,” izjavila je Prijovićeva okupljenim novinarima ispred Sava centra.

 

 

Dodatak njene nove frizure besprekorno je upotpunio glamurozni stajling, ostavljajući Prijovićevu oduševljenu njenim ukupnim izgledom. Istaknula je svoje zadovoljstvo i izrazila namjeru da svoju kosu postupno njeguje u zdravije stanje. Ova transformacija ne samo da je zaokupila pažnju javnosti, već je poslužila i kao dokaz činjenice da slavne ličnosti, pored svojih kreativnih dostignuća, istinski daju prioritet i svojoj dobrobiti i fizičkoj privlačnosti.