Maja Marinković, poznata rijaliti zvezda i aktuelna takmičarka popularnog šoua “Elita 7”, nedavno je u iskrenom novogodišnjem intervjuu ispričala o ličnom aspektu svog izgleda. S ponosom je otkrila detalje povećanja zadnjice kojoj je podvrgnuta estetskim zahvatom, za koji je dragovoljno uložila pozamašan iznos od 5.000 eura. Marinkovićeva, koja je stekla reputaciju zbog čestih kozmetičkih poboljšanja, ne stidi se svojih težnji za budućnost, jer je samouvereno otkrila planove za još jednu operaciju koja će se održati 2024. godine.Maja Marinković, koja je postala prepoznatljiva po čestim estetskim zahvatima nastavlja da šokira javnost.

 

 

Pre nego što se pridružila rijalitiju “Elita 7”, Maja je tražila savet od iskusne takmičarke Stanije Dobrojević. Kao rezultat toga, Maja sada samouvjereno ulazi u emisiju, s iščekivanjem da će njena jedinstvena ličnost uskoro biti otkrivena. Maja ističe stvaranje neraskidivog saveza sa Stanijom, izražavajući svoje veliko divljenje i poštovanje prema svojoj saigračici. Na otvoren i iskren način Marinkovićeva iznosi svoja razmišljanja o svojoj prijateljici, stavljajući veliki naglasak na njihove zajedničke kvalitete poniznosti i nepokolebljive podrške jedno drugom.

 

 

Međutim, usred iskrenog divljenja prema Staniji, Marinkovićeva priznaje da oseća tračak zavisti prema prirodno bujnoj zadnjici svoje prijateljice, za razliku od sopstvene zadnjice koja je podvrgnuta kozmetičkim zahvatima da bi dobila sadašnji izgled. Gledajući u budućnost, Maja ima uzbudljive vijesti za podijeliti dok otkriva svoje planove za još jednu transformativnu hiruršku proceduru kada se završi posljednja sezona “Elite”.

 

 

Iako je odlučila da detalje ove operacije zadrži u tajnosti, Maja nagoveštava mogućnost neočekivanih iznenađenja i svežih estetskih poboljšanja koja će nesumnjivo očarati i inspirisati gledaoce tokom trajanja rijalitija.