Verica Šerifović, majka Marije Šerifović, poznate srpske pevačice, izazvala je pažnju javnosti svojom iznenadnom željom za proširenjem porodice. Iako je Marija nedavno postala majka, Verica ne skida osmeh s lica i želi brže korake prema dobijanju drugog unuka. Prema informacijama koje smo saznali , Verica je pokrenula razgovor o tome sa surogat majkom, istražujući mogućnosti kako bi Marija dobila drugo dete.

 

 

Emotivno vezana za svoju ulogu bake, Verica je izjavila da bi čak bila spremna da digne kredit kako bi finansijski podržala proceduru dobijanja drugog deteta, koja, prema njenim rečima, traje oko godinu dana. Njena želja je jasna – želi da Marija dobije brata ili sestru, nadoknađujući tako ono što ona nije imala pored Marije.

 

Ova situacija, međutim, izaziva različite reakcije unutar porodice. Dok Marija trenutno smatra da joj je sin dovoljan i želi mu se potpuno posvetiti, Verica gleda šire, videći radost i sreću u proširenoj porodici. Verica je čak izrazila spremnost da se lično posveti unuku i zatvori slastičarnu koju poseduje kako bi imala više vremena za porodične trenutke.

 

 

Unutar porodice, tema o dobijanju drugog deteta izaziva promišljene razgovore. Iako Marija trenutno razmišlja o tome, otvorena je za razgovor s Vericom. Međutim, Verica ne odustaje od svoje želje da prošire porodicu, insistirajući na tome kako bi volela da vidi svoje unuče kako odrasta uz brata ili sestru.Ostaje da se vidi kako će se ova porodična priča razvijati, ali je jasno da Verica Šerifović, kao baka, ima veliku ulogu u životu Marije i da želi još više radosti i smeha u domu Šerifovića.