Pevačica Tanja Savić odbila je ponudu njene koleginice Aleksandre Prijović da joj se pridruži kao specijalna gošća na predstojećem koncertu u Zagrebu. Savić je svoju odluku obrazložila navodeći da se već obavezala na nekoliko vlastitih koncertnih angažmana, koji su se poklopili sa predloženim događajem.

 

 

 

Tanja Savić je pretrpela ogromne patnje i muke kada je njen bivši supružnik Dušan Jovančević doneo neobjašnjivu odluku da svoje voljene sinove Đorđa i Maksima odvede u Australiju bez njenog pristanka. Kao rezultat ove srceparajuće situacije, njihova porodica se našla upletena u pravnu bitku koja će testirati njihovu snagu i otpornost. Kako je Savić ranije otkrila, ona željno iščekuje dolazak decembra, jer on označava kulminaciju njene tekuće pravne bitke, postupka koji je zaokupio ogroman interes javnosti.

 

 

 

Zaintrigirani njenim slučajem, iskoristili smo priliku da dođemo do nje i raspitamo se o njenoj spremnosti da se suoči sa svojim bivšim partnerom na sudu. 8. decembra predstoji nam suđenje na kojem ćemo razgovarati o pitanjima koja se tiču ​​djece i svim dodatnim novostima u vezi sa starateljstvom. Važno je napomenuti da se ovaj sastanak neće održati lično, već virtualno putem platforme Zoom. Radije ne bih ulazio u dalje detalje u vezi sa ovim aspektom u ovom trenutku, ako shvatite kako sam ja zalutao. Tokom koncerta održanog u Areni Zagreb, Aleksandra Prijović iznenađujuće se oglasila otkrivši da je uputila pozive raznim pojedincima, uključujući i Tanju, da prisustvuju događaju kao njen specijalni gost. Međutim, na opšte zaprepašćenje, Tanja je odbila poziv.

 

 

Zaintrigirani njenom odlukom, prišli smo Tanji i raspitali se za razlog njenog odbijanja. Tanja je izrazila iskreno izvinjenje što nije mogla da otprati Aleksandru kao njen gost. Sa žaljenjem je objasnila da se njen gust raspored sastojao od brojnih koncerata, zbog čega nije mogla da prisustvuje događaju.