Vera Matović, 78-godišnja pjevačica, samouvjereno tvrdi da nikada nije morala da se bavi problemima kilograma. Prema njenim riječima, ključ njenog živog načina razmišljanja i bezgranične energije je njeno dosljedno bavljenje fizičkim vježbama. Pohvalivši se izvanrednom 50-godišnjom karijerom, ona samouvjereno ističe svoj besprijekoran rekord da nikada nije otkazala nijedan koncert ili zahtijevala posjetu bolnici zbog zdravstvenih problema.

 

 

 

„Radim s ljubavlju. Niko neće primetiti da sam neraspoložena ili da se suočavam sa problemom. Ja sam profesionalac i zato me publika voli“, rekao je Vera Matović. Samouvjereno kaže da uživa u ranom buđenju i da marljivo ujutru završava trening. „Jako rano ustajem, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga u koje vreme se probudim. Odmah obučem teretanu i patike i krenem na trčanje. Siguran sam da malo ljudi to radi. ovo u ovim godinama a to se desava kod kuce.Traka za trcanje je i sastavni dio mog svakodnevnog zivota.

 

 

Najvise volim brzo hodati.Ovu naviku smanjim samo kada snimam i nastupam,ali to je uglavnom ovako Započnite novi dan”, rekla je. Pjevačica je samouvjereno otkrila da se marljivo drži zdrave prehrane i suzdržava se od bilo kakvih nezdravih užitaka, što uvelike doprinosi njenom besprijekornom izgledu i snažnom blagostanju. „Ako slučajno pojedem nešto teško, definitivno se osećam neprijatno

 

Kod kuće jedem laganu, zdravu hranu za doručak i ručak jer je teško raditi neke stvari punim stomakom. Kada treba da radim ne pijem i ne jedem ništa. Ja „Nemam loše navike, pijem puno vode i voća, jedem samo jabuke.“ Uglavnom jedem ribu, piletinu, salate… Pazim da ne jedem slatkiše“, rekla je.