Tužilac naložio obdukciju tela bivše voditeljke Pinka Bojane Janković Podrazumijeva se da na tijelu nije bilo očiglednih znakova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više tužilaštvo u Beogradu, koje je naložilo obdukciju.

Službe hitne pomoći nezvanično su potvrdile Bojaninu smrt oko 19 sati. Telo poznatog voditelja prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Udala se za Ogojena Jankovića Bojana je udata za Ogyena Jankovića, pevača popularne rep grupe Belgrade Union. Posljednje javno pojavljivanje para bilo je na premijeri filma “Zlatni dečko” iz 2022. godine, a vezu su i službeno prekinuli u maju iste godine. Nakon razvoda njih dvoje su uvijek imali dobre odnose i zajedno brinu o dvoje djece. Muzičar je potom napustio stan u kojem su živeli, ali je svaki slobodan trenutak provodio sa svojim naslednikom. U braku su 15 godina.

STVARI KOJE SVAKI OTAC MORA DA NAUČI SVOG SINA: Samo tako će izrasti u stabilnog i mentalno jakog muškarca

Odgajanje djece je veliki izazov i roditelji snose najveću odgovornost. Ponekad roditelji ni ne shvaćaju da neki od njihovih postupaka na različite načine značajno utiču na njihovu djecu. Promjene u načinu života, koje su posebno izražene u našem vremenu, dovele su do novih situacija u porodičnim odnosima, mijenjajući tako tradicionalne načine uključivanja roditelja u brigu o svojoj djeci. Porodično okruženje se promijenilo, od porodice u kojoj su muškarci odgovorni za obezbjeđivanje sredstava za život, a žene za održavanje porodice, do države u kojoj obje strane zarađuju novac i posvećuju više pažnje pojedincu. i manje kolektivnih ciljeva, nestanak tradicionalne porodične slike koja je sve određivala.

Kao jednu od upečatljivih posljedica opisanog procesa predstavljamo sve veće učešće očeva u brizi i odgoju svoje djece na načine nepoznate tradicionalnim shvaćanjima roditeljstva. Međutim, figura oca je veoma važna. Gotovo svaki sin poštuje svog oca i želi da bude kao on, pa se zaključuje da otac ima veliku odgovornost da svog sina nauči životnim lekcijama koje će mu pomoći da u budućnosti postane najbolji. Odgajanje dječaka je divna stvar, ali može biti i zahtjevno i vrlo odgovorno iskustvo.