Dušica Jakovljević, dugogodišnja članica televizije „Pink“, dosledno je izražavala svoje duboko zadovoljstvo što je deo ovog cenjenog tima. Mnogi smatraju simboličnim čuvarom ružičaste domene, neočekivani prekid njene saradnje bio je zapanjujući šok. U nedavnom otkriću, Dušica Jakovljević je prenela svoje duboko razočarenje i razočarenje nakon ovog obeshrabrujućeg preokreta.

 

 

 

Na televiziji ću se suzdržati od izvinjenja za svoje godine, jer čvrsto vjerujem da to ne umanjuje moju vrijednost. Štaviše, više se neću osjećati prisiljenim da opravdavam svoje postupke sebi ili drugima, jer sam siguran u svoje izbore. Odbijam da se izvinim zbog svog porekla na Dorćolu, jer je to mesto koje me je oblikovalo u otpornog pojedinca kakva sam danas.  Dušica je iskreno ispričala izazove sa kojima se suočavala, priznavši da njen put nije prošao bez poteškoća.

 

 

Što se tiče izvora koji su širili ove informacije, ja ću se suzdržati da im odajem bilo kakva priznanja. Izrečena je potresna opaska, u kojoj se tvrdilo da sam ih izdao odlaskom usred sezone. O ovome se izjasnila i sama Dušica tokom svog gostovanja u cenjenoj emisiji koju vodi Snežana Dakić, otkrivajući svoju gordnu molbu čelnicima televizije da daju kredit za obezbeđenje stana.

 

 

 

Jedinstvena želja koja je obuzimala moje misli u posljednje dvije godine, upravo obećanje koje mi je dato, bila je uvjeravanje da će sredstva položena na moj račun, dio moje teško zarađene plate, skupiti do tako značajnog iznosa da mogu osigurati kredit za elegantan stan. Uvjeravanja su data, a ja sam strpljivo čekao realizaciju ovog obećanja. Sat vremena nakon što sam poslala poruku, dobila sam samo jednu riječ u odgovoru: “Koliko?” – rekla je Dušica u suzama.