Saša je, kao osoba od integriteta, otvoreno priznao da je Aleksandra Prijović odustala od takmičenja. Međutim, s ponosom je rekao da je odigrao značajnu ulogu na njenom putu pružajući joj nepokolebljivu podršku i ohrabrenje, i danas svjedočimo njenom velikom zavidnom uspjehu.

 

Put Aleksandre Prijović je zaista izuzetan, uporediv sa uspehom Lepe Brene i Slatkog greha iz 1983. godine. Vraća sećanja na neverovatne koncerte koje smo imali za to vreme. Aleksandra je svoj talenat prvi put pokazala na audiciji u Subotici 2011. godine kada je imala samo 15 godina. Lično sam je odabrao za takmičenje koje se tada sastojalo od oko 40-50 takmičara. Napredovala je kroz više nastupa i krugova, izdržavši ukupno 4-5 nastupa. U to vrijeme, proces donošenja odluka je bio drugačiji; nije postojao stalni žiri, a svake subote je dolazio novi sastav sudija. Na kraju, gledaoci su imali konačnu reč, a Aleksandra je, nažalost, eliminisana. Razumljivo, osjećala se obeshrabrenom ovim neuspjehom. Međutim, sljedeće godine su mi bile potrebne dvije dodatne takmičarke nakon što sam već odabrao 18 djevojaka.

 

Prisetio sam se Aleksandrinog talenta i odlučnosti iz prethodne sezone, pa sam se obratio njoj. U početku je to odbila, navodeći svoje razočaranje zbog prošlogodišnjeg nedostatka podrške javnosti. Ipak, ohrabrio sam je da ne odustaje i uvjeravao je da joj je ovo posljednja prilika da se dokaže. Na svu sreću ona je pristala.

 

 

 

Obećao sam joj da će bez obzira na ishod proći kroz takmičenje. Na kraju su i Aleksandra i Andreana Čekić prebrodile tu godinu, a njihovi nastupi u 2012-13, prema rečima Saše Popovića, bili su ništa manje nego fantastični.