Ana Bekuta je prilikom obilaska groba Milutina Mrkonjića naišla na srdačnu poruku, koja ju je vodila u potragu da pronađe misterioznu devojku koja je ostavila tako dirljivu počast. Nakon što je otkrila buket cveća i reči „Hvala što voliš Anu“ koje su krasile Milutinovo poslednje počivalište, Ana je osetila potrebu da se obrati javnosti u nadi da će pronaći autora poruke. Na društvenim mrežama, Ana je izrazila želju da se anonimna devojka lično poveže sa njom, dajući joj priliku da lično izrazi svoju zahvalnost. Ana je izrazila ogromnu zahvalnost svima koji su je podržavali i voleli tokom godina, sa posebnim akcentom na prethodne dve, tokom kojih se njena veza sa Milutinom značajno produbila.

 

 

 

Svojim rečima, Ana je prenela svoju ljubav prema Milutinu, sa žaljenjem je priznala propuštene šanse koje su imali da zajedno podignu porodicu, prepoznajući snagu i jedinstvo koje bi njihova ljubav podstakla. Pored toga, Ana je otkrila izuzetnu ulogu koju je Milutin imao u njenom životu kao očinska figura svom sinu i unucima, uprkos tome što nisu delili biološku vezu, dodatno ilustrujući duboku emocionalnu vezu koju su delili.

 

 

Ana Bekuta otkriva emotivnu poruku na grobu Milutina Mrkonjića i traži nepoznatu devojku koja je ostavila dirljivu poruku. Nakon što je pronašla cveće i reči ‘Hvala vam što ste toliko voleli Anu’ na grobu svog voljenog Milutina, Ana upućuje javni apel da pronađe osobu koja je ostavila poruku.

 

 

 

U poruci na društvenim mrežama, Ana izražava želju da se nepoznata devojka javi kako bi joj lično izrazila zahvalnost. Bekuta ističe koliko je zahvalna svima koji je vole i podržavaju tokom godina, posebno u poslednje dve, naglašavajući duboku povezanost sa Milutinom.