Uprkos tome što se po treći put suočila s rakom, otporna pjevačica pokazala je nepokolebljivu odlučnost tako što je još jednom trijumfovala nad bolešću. U inspirativnom činu solidarnosti, prenijela je snažnu poruku ženama posvuda, naglašavajući važnost redovnih pregleda svakih šest mjeseci.

 

 

Bojana Barjaktarević, talentovana pevačica koja je u tri navrata trijumfovala u popularnoj emisiji “Nikad nije kasno”, hrabro prepričava svoj treći susret sa rakom i prenosi snažnu poruku ženama svuda. Iako je nedavno primila obeshrabrujuće vijesti o povratku raka dojke, Bojana izražava zahvalnost za trenutno stanje koje pripisuje uspješnim rundama hemoterapije i zračenja. U nastojanju da podigne svijest, Bojana naglašava kritičan značaj redovnih ljekarskih pregleda i poziva žene da daju prioritet svom zdravlju zakazujući preglede svakih šest mjeseci.

 

 

Ona odlučno tvrdi da joj je rano otkrivanje na kraju spasilo život i poziva žene da ne odugovlače kada su u pitanju ovi ključni sastanci. Prepoznajući uticajnu ulogu društvenih medija, Bojana aktivno koristi svoje online platforme kako bi pružila podršku i podijelila neprocjenjive savjete sa ženama koje se suočavaju sa sličnim bitkama, promovišući alternativne oblike liječenja.

 

 

Osim toga, Bojana dijeli svoju ličnu filozofiju o održavanju pozitivnog načina razmišljanja, naglašavajući važnost gledanja naprijed i istrajnosti, a istovremeno ističe nemjerljivu vrijednost nepokolebljive podrške voljenih i kolega u teškim vremenima.Svakim danom, ona nastavlja da prkosi izgledima, prkoseći ograničenjima koja joj rak pokušava nametnuti. Ipak, uprkos ogromnim izazovima i nedaćama sa kojima se suočila, Bojana ostaje odlučna i nepokolebljiva u borbi za život. Nakon što je ponovo dobila poražavajuću dijagnozu raka dojke, Bojana je hrabro krenula na naporan put hemoterapije i zračenja. Izdrživši fizički i emocionalni danak koji ove terapije neizbježno nameću, ona je još jednom izašla kao pobjednica, trijumfirajući nad iskušenjima koja su prijetila da progutaju njen duh.