Najnovija objava Jelene Karleuše na Instagramu hrabro je izazvala veliku pometnju i uzburkala ceo kontinent dok je neustrašivo gađala određene kolege iz estrade. Jelena je nadaleko poznata kao neustrašiva individua koja nikada ne zadržava svoje mišljenje. Svojim sadašnjim statusom neustrašivo je pokrenula diskusiju koja izaziva razmišljanje o umjetnicima koji, po njenim preciznim riječima, cvjetaju na uspjehu drugih i uspostavljaju vlastitu karijeru jašući na repovima tuđih hitova.

 

 

Moje cijenjene kolege, cijenjene zvijezde kao sto su @dragana_mirkovic @aleksandar_vuksanovic_official @lepabrenaa @rozgajelenaofficial @stoja_institucija @indiraradicofficial @severina @dinomerlin @zdravko.colic @nac_official you_wholicica_official @sasamatic_official you_wholizmija ste postigli veliki uspjeh u vašim slavnim karijerama (mnogo nisu tagovani a mnogi nažalost više nisu sa nama, kao Šaban, Toma, Džej, Sinan, Oliver, Toset), ulivši krv, suze, znoj, godine, novac, trud i talenat u vaš zanat, željno tražim vaša cijenjena mišljenja.

 

 

 

Jelena Karleuša čvrsto veruje da pevačima Tezgara ne treba dozvoliti da izvode njene pesme i proglašavaju ih svojim uspehom. Ona postavlja pitanje da li nekoga ko se oslanja samo na pevanje tuđih pesama na svojim koncertima treba smatrati muzičkom zvezdom. Jelena želi da zna da li drugi misle da je nekorektno da neko profitira na njenom trudu i pita se da li bi trebalo da postoji neka vrsta zakona protiv toga.

 

 

Ona smatra da je ovaj fenomen jedinstven za Balkan i tvrdi da se u bilo kojoj drugoj vrsti umjetnosti takvo ponašanje ne bi toleriralo. Jelena priča anegdotu o pevačici koja izvodi prepune koncerte bez ikakvih autorskih pesama, što ju je ostavilo bez teksta. Osim toga, ona je uporno punila novinske stupce svojim perspektivama već nekoliko godina, izazivajući žestoku buru na društvenim mrežama svakom novom objavom.