Rašireno je vjerovanje da određeni horoskopski znakovi posjeduju značajno povećan nivo intuicije u odnosu na druge. U tom kontekstu, uspjeli smo identificirati tri specifična znaka za koje se smatra da, kada se kombinuju, dovode do negativnih ishoda, stavljajući pojedince u poziciju u kojoj su obavezni da se direktno susreću s posljedicama vlastitih postupaka.Nemoguće je čak ni sam đavo da obmane ove pojedince, pa je jako preporučljivo da im odmah otkrijete istinu. Istražimo sada tri horoskopska znaka koji posjeduju najstrašniju intuiciju.

 

 

Škorpije posjeduju nepokolebljiv osjećaj intuicije koji se proteže na gotovo svaki aspekt života. Posjeduju nevjerovatnu sposobnost da precizno percipiraju misli drugih, često samo jednim pogledom. Njihova duboka emocionalna dubina omogućava im da predviđaju buduće događaje sa izuzetnom tačnošću. Hrabro prihvataju rizike, jer poseduju snažnu intuiciju o očekivanom ishodu. Škorpije su strastvene zbog uzbuđenja i akcije, zbog čega se ne boje prkositi svojim instinktima, često vođene njihovom intenzivnom ljubavlju.

 

 

 

U Strijelcu, intuicija postepeno jača kako pojedinci pronalaze unutrašnji sklad. Tada se mogu pouzdano opustiti i vjerovati svom instinktivnom prosuđivanju i fokusirati se na svoju snažnu intuiciju. Ako ne mogu pronaći unutrašnje zadovoljstvo, moguće je da njihova intuicija nije dovoljno razvijena da efikasno otkrije opasnost ili ispravan tok akcije. Strijelci posjeduju tako snažnu intuiciju da je lako držati korak s njima.

 

 

Ribe, znak ribe. Ribe poseduju nepokolebljiv duh i jasnu viziju, često doživljavaju snove koji služe kao znaci vodilja ka značajnim predstojećim događajima. Većina ovih stvari se često ostvari. Ribe cijene unutrašnji mir i zadovoljstvo, koje njeguju njihovu intuiciju i usmjeravaju ih prema njihovim instinktima. Njihov nepokolebljivi moto “Osjećam” oličava njihove izuzetne intuitivne sposobnosti.