Oglasi - Advertisement

Uprkos tome što je uspio da se osvijesti i ustane, Gudelj je djelovao potpuno dezorijentirano, greškom je krenuo u pogrešnom smjeru, dok su njegovi saigrači signalizirali da nešto nije u redu. Ozbiljnost situacije bila je evidentna jer se Gudelj još jednom srušio na terenu, što je izazvalo hitnu akciju dotične medicinske ekipe. Bez gubljenja vremena, brzo je prevezen u najbližu bolnicu, gdje je posvećeni medicinski tim pomno pratio njegovo stanje, osiguravajući da je njegova dobrobit njihov glavni prioritet.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

 

 

Gudelj je nedavno doživio iznenadni kolaps na terenu, samo sedam dana nakon što je podijelio ovu zabrinjavajuću informaciju. Dogodilo se to u 28. minuti dugo očekivane utakmice Melija i Cordobe, a prizor Gudelja koji se srušio izazvao je veliku uznemirenost prisutnih gledatelja i igrača. Da stvar bude gora, uznemirujući video koji snima tačan trenutak kada je fudbaler izgubio svijest i pao na travu brzo je kružio raznim društvenim mrežama, dodatno naglašavajući ozbiljnost situacije.

 

 

 

Javnost je dobila uvjeravanja da će, čim više informacija bude dostupno, one biti podijeljene. Vrijedi napomenuti da je Gudelj samo nekoliko dana prije ovog nemilog incidenta podijelio fotografiju na kojoj se nalazi u bazenu, što ukazuje na svoju posvećenost treninzima i održavanju zdravlja. Plivanje je prepoznato kao veoma efikasna metoda za jačanje srca i pluća, a na osnovu slike objavljene na Instagram nalogu Nemanjinog brata, bilo je vidljivo da Gudelj, kao mlad i živahan, spolja ne pokazuje nikakve vidljive abnormalnosti.

 

 

 

Važno je istaći nedavni incident u kojem se Dragi Gudelj po drugi put srušio na teren. Vrijedi napomenuti da ovo nije prvi put da je fudbaler izgubio svijest tokom utakmice. Prvobitna pojava dogodila se u martu dok je igrao protiv Racing Ferola, gdje je doživio srčani zastoj. Nakon toga, Gudelj je operisan i dobio automatski defibrilator, što mu je omogućilo da nastavi da se bavi sportom u narednim mesecima. Međutim, dr. Ristić je izrazio uvjerenje da su medicinski radnici trebali intervenirati i zabraniti Gudelju bavljenje bilo kakvim sportskim aktivnostima nakon prvobitnog incidenta u martu.

Oglasi - Advertisement