U neposrednoj blizini Sremske Kamenice nalazi se raskošna rezidencija Miloša Bojanića, proslavljenog pevača koji stan deli sa drugom suprugom Brankom, koja je od njega mlađa 24 godine. Pored toga, Miloša često posećuju i njegovi voljeni sinovi Mikić i Bana, koji dovode svoje porodice na nezaboravna druženja. Deda koji obožava i Miloš je pomno dizajnirao svoj ekstravagantni dom imajući na umu udobnost i uživanje svojih unuka.

 

U stvari, on je namjerno izgradio rezidenciju u specifičnom stilu koji se dopada njihovom mladalačkom senzibilitetu i čak je otišao više da skroji dvorište kako bi pružio idealno igralište za njihovu beskrajnu zabavu. Ovaj promišljeni gest je nesumnjivo rezultirao radosnom i negovanom atmosferom, osiguravajući da njegovi obožavani unuci željno iščekuju njihove posjete njegovom prebivalištu.

 

Oni koji su bacili pogled na dvorac Miloševe ruke nisu mogli a da ne povuku poređenja sa očaravajućim selom Hobita prikazanim u J.R.R. Tolkienova poznata serija “Gospodar prstenova”. Garaže, pametno uvučene pod zemlju i vode do velikog ulaza u prebivalište kroz naizgled beskrajan hodnik. Ukrašena bujnom i živopisnom travom, koja podsjeća na savršeno uređeno fudbalsko igralište, prostor oko garaža dodatno je obogaćen prisustvom veličanstvenih borova i jela, promišljeno postavljenih kako bi pjevaču i njegovim najmilijima pružili osjećaj povučenosti i mira.

 

Prozore i krovove kuće krase izraziti lukovi, a muzičar je upotrijebio skupocjeni kamen za uljepšavanje dijela kuće kao i prednjeg dijela ograde. Unutrašnjost kuće je izuzetno raskošna, a i dok je Miloš vodio računa o eksterijeru, odgovornost za dizajn enterijera poverio je osobi po svom izboru, nekome sa besprekornim osećajem za stil.