Tokom devetog dela popularne TV emisije “Rame uz rame sa Draganom”, koja se emituje večeras u 20 časova na Kurir TV, gledaoci će biti svedoci duboko emotivnog susreta proslavljene pevačice Dragane Mirković i talentovanog plesača Radomira Pajića. Epizoda ulazi u burno životno putovanje plesača, nudeći duboko razumijevanje njegove jedinstvene perspektive. Kako se zadivljujući razgovor bude odvijao, gledaoci će svjedočiti Mirkovićevoj istinskoj tuzi i empatičnom odgovoru na Pajićevu uzbudljivu životnu priču.

Ova iskrena epizoda obećava da će biti dirljivo iskustvo koje će izazvati razmišljanje za sve one koji žele. Folk diva, zajedno sa ostalim članovima žirija, nije mogla da zadrži suze i u jednom trenutku se emotivno slomila. Otkrijte očaravajuće tajne koje će večeras biti otkrivene u dugo očekivanoj epizodi senzacionalne emisije “Rame uz rame sa Draganom” koja se emituje na Kurir televiziji od 20 časova.

Kako sat otkuca osam, pripremite se da budete zarobljeni zadivljujućom pričom koja je potresla samu srž najveće regionalne zvijezde. Uključite se i svjedočite zaista nezaboravnoj večeri ispunjenoj intrigama, neizvjesnošću i otkrićima koja će vas ostaviti na rubu sjedala. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da zaronite duboko u nepoznato i otkrijete istinu zajedno sa zagonetnim Draganom. Označite svoje kalendare i spremite se da krenete na uzbudljivo putovanje otkrića, dok se enigma oko voljene regionalne zvezde razotkriva pred vašim očima, ekskluzivno na televiziji.

I subotom i nedeljom, sa početkom u 21 sat, Dragan i ja stojimo zajedno, radeći rame uz rame. Najnoviji dodatak televizije u njihovoj zabavnoj postavi, “Rame uz rame sa Draganom”, zvanično je debitovao i sada će se emitovati svake subote i nedelje u 20 časova. Dragana Mirković, veoma cenjena muzička senzacija u regionu, zajedno sa svojim posvećenim timom, pažljivo je odabrala grupu od 14 izuzetno talentovanih takmičara.