Bilo je to baš na današnji dan, 24. oktobra 1955. godine, kada je svet blagoslovio dolazak izuzetno talentovanog glumca Vladimira Petrovića. Poznat po svojim nesvakidašnjim ulogama na ekranu, Petrović je svojom nezaboravnom predstavom voljenog lika Bobe Pavlovića u hvaljenoj i izuzetno popularnoj televizijskoj seriji “Žikina dinastija” osvojio srca publike nadaleko. Urnebesne Žikine i Milanove eskapade ne prestaju izmamiti smijeh publike, dok trajna ljubav između Marije i Bobe služi kao dirljiv podsjetnik da iskrene emocije koje dijele dvoje pojedinaca mogu pobijediti nad svakim izazovom koji im se nađe na putu.

 

 

Iako ga je publika u tom periodu obožavala i dobijao bezbroj ponuda da se bavi glumom, Petrović je doneo odluku da napusti svet pozorišta i da se usmeri na marketing. Uprkos činjenici da je u emisiji prikazana njegova filmska romansa s Marijom, koju igra talentovana glumica Rijalda Kadrić, svi su vjerovali da se on istinski zaljubio u nju. Ipak, istina ostaje da je njegovo srce pripadalo i pripada Jasminki, ženi sa kojom je doživio najzanosnije i nezaboravne trenutke svog života. Važno je napomenuti da njihova veza nije bila bez dosta izazova i sukoba, jer nijedan brak nije imun na teškoće.

 

 

Boba, koji je bio poznat i cijenjen, svoju je pažnju usmjerio na svoju voljenu porodicu. Njegova supruga Jasminka bila je vrsni pisac, specijalizovana za zadivljujuće priče za mlade čitaoce. Zajedno su bili blagosloveni radošću podizanja dvoje divne dece, sina Igora i ćerke Ane. Petrović je otkrio dubok osećaj spokoja i zadovoljstva u zagrljaju svoje voljene porodice. On izvlači ogromnu radost od negovanja i uživanja u društvu svojih dragocenih unuka. Zanimljivo je da uprkos godinama koje su prolazile i starenju, on nastavlja da pokazuje nepokolebljivu posvećenost i odanost svom pozivu, što je u početku proisteklo iz njegove lične strasti i razonode.

 

 

Već dugi niz godina vodim vlastitu reklamnu agenciju i za to vrijeme smo uspješno osmislili i izveli mnoštvo različitih reklamnih kampanja, kao što je već spomenuto. Zbog njegovog dužeg odsustva iz očiju javnosti, velika je vjerovatnoća da značajan broj pojedinaca ne bi mogao da ga identifikuje kada bi ga sreli u javnosti, jer je u tom periodu doživio značajne transformacije.