Internetom trenutno kruži viralan video koji beleži divnu scenu sa poznatim muzičarem Željkom Joksimovićem i njegovom cenjenom suprugom Jovanom Joksimović, koja je veoma cenjena novinarka i urednica. Na ovom zadivljujućem snimku par se može vidjeti kako sjedi za stolom uz poznatog pjevača Harisa Džinovića.Na snimku se može videti kako Željko Joksimović razgovara sa Jovanijem primetno povišenim tonom, koji je, čini se, prožet sarkazmom. Postaje evidentno da se obraća i Jovani i Harisu na način koji odiše osjećajem autoriteta i profesionalizma, gotovo kao da je on taj koji orkestrira i vodi cjelokupnu produkciju.

 

“Hajde”, uzviknuo je, njegov entuzijazam je bio zarazan, “počni kao da vodiš jutarnji program, pričaš cijelo vrijeme kao da vodiš jutarnji program, hajde, kako si, dobar dan …” Njegova razigrana primjedba samo je dodala veselu atmosferu, dok smo dublje ulazili u zamršenosti njegove zadivljujuće ljubavne priče.

 

 

 

Jovana je izrazila svoje neslaganje sa situacijom, dok se činilo da Haris pokušava da se izvuče iz nje. Jovana Joksimović, vidno uznemirena i na ivici suza, nalazi se u neverovatno neprijatnoj situaciji dok je Željko javno ponižava, izazivajući neprijatnost kod svih koji vide uznemirujući incident.Prema Harisovim riječima, jedino je pošteno i razumno da osoba ima želju i osjeća da ima pravo da je izrazi kada je u pitanju pjevanje, stoga se osjeća prinuđenim da je brani.

 

 

Jovana se nasmejala i izjavila da je njihov odgovor ostao dosledan “tokom čitave decenije”. Video se može okarakterisati kao da ima blago negativan ton, o čemu svjedoči odjeljak za komentare gdje gledaoci imaju različita mišljenja. Neki pojedinci pokazuju empatiju prema voditeljici, prepoznajući teške okolnosti s kojima se ona može suočiti. Nasuprot tome, ima i drugih koji tvrde da Željka Joksimovića, fokusnu tačku spota, deo publike smatra „neprijatnim“.