Popularnost američke serije “Dinastija” i njenih kultnih likova iz prošlog veka ostaje neuporediva s bilo kojom savremenom televizijskom serijom. Svake večeri u osam sati, dok su ulice bile puste, odigravala se fascinantna priča o bogatoj porodici Karington, prikazujući njihove uzbudljive priče o ljubavi, misteriji i nemilosrdnoj borbi za dominaciju.

 

 

Iako je bila sapunica, privukla je publiku širom sveta s lakoćom. Fokusirajući se na Krystle, voljenu suprugu Blakea Carringtona, bogatog magnata u naftnoj industriji, serija je lansirala Lindu Evans u neviđenu slavu, čineći je globalnom televizijskom ikonom koja simbolizuje lepotu, odanost i toleranciju u supružničkom odnosu.

 

 

Evans, rođena 1942. u Connecticutu, iskusila je radost braka s Johnom Derekom, ali je naišla na nevolje zbog njegove nevere s mladom glumicom Beau Derek. Nakon prvog braka, udala se za Stana Hermana, ali i ta zajednica završila je razvodom nakon četiri godine. Imala je turbulentnu romansu s muzičarem Janijem, koja je trajala godinu dana. Evans je osvojila srca gledalaca svojim plavim očima i gracioznošću, ali je 2017. doživela šokantno hapšenje zbog vožnje pod dejstvom opijata, narušivši svoj imidž i ostavivši obožavaoce i javnost zapanjenima.

 

 

Godine 2014., borba s ovisnošću o lijekovima dovela ju je do hapšenja zbog vožnje pod dejstvom opijata, s otkrićem značajne kolekcije tableta na zadnjem sedištu njenog vozila. Video bez šminke, koji je bio skrivan tri godine, prikazivao je njen uticaj supstancama. Evans je trpela godine bolova u leđima i depresije, pribegavajući medicinskim uređajima. Intenzivni tretmani uzrokovali su gubitak kose, što ju je nateralo da nosi periku kako bi prikrila promene u svom izgledu.