Milan Stanković, popularni pevač, izazvao je veliku pažnju javnosti kada je naglo odlučio okrenuti leđa svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri i posvetiti se duhovnom životu. Novi detalji iz njegovog života otkrivaju razlog njegovog neočekivanog zaokreta prema veri. Prema saznanjima, ključni trenutak za Milanovu promenu bio je kada je njegovu majku izlečio u manastiru, što je za njega predstavljalo ozbiljan znak i putokaz ka novom životnom smislu.

 

 

“Naš odnos je nerealan”: Miljana i Zola doneli važnu odluku, Mariji Kulić neće biti dobro kada čuje. Milan Stanković je, prema saznanjima bliskih izvora, svoju majku odveo u Manastir Podmaine u Budvi, gde se molio za njeno zdravlje i isceljenje duše i tela. Ovaj neočekivani korak, u skladu sa rečima teologa Miloša Stojkovića, deo je Milanovog šireg angažmana na otkrivanju melema protiv karcinoma.

 

 

 

Tokom boravka u manastiru, Milanova majka provela je oko mesec dana, gde su joj monasi čitali molitve, pomazivali je svetim uljem, a ona je redovno prisustvovala bogosluženjima. Rezultati su bili iznenađujući, jer je nakon povratka iz manastira na medicinskim pregledima utvrđeno da se bolest potpuno povukla. Stanković je duboko verovao da je pomazivanje osvećenim uljem odigralo ključnu ulogu u ozdravljenju njegove majke.

 

 

Ovaj neočekivani zaokret u životu pevača nije samo vezan za zdravlje njegove majke, već je pronašao i duhovnika u Manastiru Podmaine, koji mu pruža mudre savete i podršku na putu ka monaškom životu. Iako nije uspeo da se zamonaši, Milan Stanković i dalje redovno obilazi svetinje u Srbiji i Crnoj Gori, ostajući posvećen duhovnom putu koji je odabrao, i ostaje vjeran sebi i vjeri.