Aleksandra Prijović, popularna pevačica, obradovala je svoje fanove najavom nastavka muzičke turneje, a vest da će održati koncert u Osijeku naišla je na veliko interesovanje. Samo nekoliko sati nakon objave na Instagramu, Prijović se ponovo obratila svojoj publici, iznenađena brzim odzivom, i saopštila da je prvi koncert već rasprodat te da je zakazala dodatni nastup zbog velike potražnje.

 

 

“Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto neverovatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2., drugi dan koncerta u Osijeku. Nisam mogla da očekujem da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom da mi se događaju u poslednje vreme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje, mene publika uvek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela detinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno,” izjavila je Prijović.

 

Ova neočekivana reakcija publike i brza rasprodaja koncerata svedoče o velikoj popularnosti i podršci koju Aleksandra Prijović uživa među svojim obožavaocima. Nastavak turneje obećava emocionalno i muzički bogat doživljaj za fanove u Osijeku.

 

 

Osim muzičkog uspeha, Prijović je i privatno srećna, kako je navela, zbog neočekivanih stvari koje joj se dešavaju u poslednje vreme. Ova iznenađenja, kako ističe, dodatno je povezuju sa svojom publikom, koja je uvek spremna da je podrži.Njen koncert 14. februara u Osijeku postaje ne samo muzički događaj već i emotivan povratak u rodni kraj, gde će pevačica imati priliku da podeli nezaboravne trenutke sa svojom vernom publikom. S obzirom na trenutnu euforiju i interesovanje, sigurno je da će Prijović prirediti nezaboravan spektakl svojim obožavaocima u Hrvatskoj.