Muzička zvezda Neda Ukraden samouvereno prihvata svoju ulogu ponosne majke ćerke Jelene i ljubazne bake troje obožavanih unuka: unuka Dušana, kao i unuke bliznakinje Nede i Aleksandre. Uprkos tome što decenijama nije imala uspeha u muzičkoj industriji, ona sa ponosom priznaje da njena porodica ima najveći značaj u njenom životu. Njena duboka privrženost kćerki, unuku i zetu, Predragu Mlinoviću, dodatno naglašava značaj njene porodice. Predragovu duboku ljubav i poštovanje prema punici oslikava trajna tetovaža njenog imena i prezimena na njegovoj ruci.

 

 

Svesrdno sam prigrlila muža svoje ćerke kao sopstvenog sina. Peca nije ukucao moje ime na svoju kožu radi lične koristi, već kao svedočanstvo o tome kako sam mu pomogao da savlada značajan zdravstveni izazov. Čvrsto sam insistirao da zatraži medicinsku pomoć i našim zajedničkim naporima trijumfalno smo riješili njegovo teško oštećenje vida. Bila je to kritična situacija, jer je bio u opasnosti da izgubi vid na jedno oko. Srećom, uz ogromnu zahvalnost, odlučio je da mi oda počast tako što je trajno urezao moj potpis na svoje tijelo.

 

Intrigantno je primetiti da je uprkos smrti Nedinog bivšeg supruga Milana Bilbije, njena ćerka Jelena samouvereno odlučila da zadrži njegovo prezime, dok je suprugovo ugradila u svoje. Neda je svojevremeno samouvereno izrazila želju da vidi svoju ćerku Jelenu srećnu i smeštenu u porodici punoj ljubavi, baš kao i svaka normalna žena, posebno ona koja je prošla kroz razvod.

 

 

Mnogi se dive Jeleninoj lepoti, često je upoređuju sa njenom majkom. Nedina ćerka samouvereno drži poziciju direktora marketinga i uspešno poseduje kozmetički salon u Beogradu, dok njen suprug samouvereno poseduje dečiju igraonicu. Jelena samouvereno sa suprugom i decom živi u istom stanu sa svojom majkom Nedom. Srećom, imamo dovoljno sreće da imamo prostran stan u kojem čak moramo komunicirati pozivima i porukama, omogućavajući mojoj mami da uvijek ima privatni prostor za opuštanje.