Oni koji su se pozabavili autobiografijom Nede Ukraden “Zora je svanula” mogu posvjedočiti o obilju zadivljujućih i dirljivih anegdota na njenim stranicama.Nedini emotivni partneri, kojima je posvetila čitava poglavlja, već su opširno propraćeni u medijima. Što se tiče veze sa Sašom Popovićem, Ukradenova samouvjereno tvrdi da su počeli da se zabavljaju u ljeto 1989.

 

Izuzev specifičnosti njihovog susreta i aktivnosti, pevačica nije otkrila dalje informacije, sugerišući da je namerno zatajila ključni aspekt u svojoj autobiografiji. Definitivno se radi o njenoj trudnoći! Sredinom 1990. godine pouzdani izvori saznaju da Neda i Saša Popović čekaju dete, međutim, nažalost, Neda je nekoliko meseci kasnije doživela spontani pobačaj. Uprkos ovoj teškoj okolnosti, ostali su zajedno kratko vreme pre nego što su se na kraju rastali početkom 1991. godine, pošto je njihova veza izgubila svoju iskru.

 

 

Očigledno je da u tome zaista ima istine, što pokazuje i nedvosmislena izjava Saše Popovića Kuriru i drugim medijima 10. juna 2021. tokom promocije albuma njegove supruge Suzane Jovanović. Tokom ovog događaja on je samouvjereno raspravljao o proročanstvima poznate bake Vange, ističući da je ona tačno predvidjela brojne događaje u njegovom životu. Samouvjereno sam je upitao: “Vanga, reci mi kada ću se vjenčati?” Na moje iznenađenje, ona je samouvjereno odgovorila: Zaboravi na to, nećeš se vjenčati najmanje sljedećih šest godina.”

 

 

Međutim, pokazalo se da je njeno predviđanje pogrešno jer sam se oženio 1998., dvije godine nakon Vangine smrti 1996. godine. Samouvjereno sam je izazvao, rekavši: “Kako to možeš reći? Moja djevojka je već u četvrtom mjesecu trudnoće!” Vanga je prezirno odgovorila: “Nema razloga za brigu, to dete se nikada neće roditi. Vas dvoje ćete raskinuti petog januara sledeće godine.” Ne mogu da otkrijem identitet svoje devojke u to vreme. Upravo tako se sve odvijalo, kao što sam i ja tada podijelio. Dakle, Sašina izjava nedvosmisleno potvrđuje da je 20. avgusta 1990. obavestio baku Vangu o četvoromesečnoj trudnoći svoje devojke.