Lokalna zajednica je već duže vrijeme zaokupljena raspravama i nagađanjima o mogućnosti da Petar Grašo ponovo prihvati roditeljstvo. Tonči Huljić, otac Hane, dodatno je rasplamsao spekulacije koje su u toku izrazivši želju za još unučadi, ali odmah pojašnjavajući da niko od osoba u njegovoj neposrednoj blizini trenutno ne očekuje.

 

 

 

 

Shodno tome, može se zaključiti da mala Alba vjerovatno neće dočekati novog brata ili sestru u bliskoj budućnosti. Hana Huljić je tijekom svog života uporno izbjegavala da se bavi tračevima ili pričama iz druge ruke. Međutim, kada su ona i njen suprug u pitanju, njihove priče su daleko nadmašile lokalne tračeve i proširile se nadaleko, prevazilazeći granice čaršije. Kako bi obilježila vrijeme Adventa, odlučila je podijeliti zadivljujuću fotografiju na raznim platformama društvenih mreža.

 

 

Uz sliku je bila promišljeno osmišljena objava, koja upućuje njene pratioce da istraže očaravajuće remek-djelo poznato kao “Misa Mediterana”, izvanrednu kreaciju talentovanog Tončija. U ovom izvanrednom umjetničkom djelu, ona preuzima značajnu i dojmljivu ulogu, pokazujući svoje izuzetne vještine i predanost svom zanatu. Dijeljenjem ovog izvanrednog djela sa svojom online zajednicom, ona se nada da će širiti ljepotu i suštinu Adventa, istovremeno promovirajući nevjerovatne talente svog kolege. Hanin brat i sestra Ivan Huljić, koji je talentirani kompozitor, također ima rezidenciju u očaravajućem zagrebačkom Adventskom naselju. Ne tako davno prebivalište je posetio veseli pojedinac po imenu Petar, koji je imao ogromno zadovoljstvo prisustvovanjem zadivljujućem koncertu „Novih fosila“, koji se održao pod ogromnim prostranstvom neba bez oblaka.

 

U pratnji Petra bili su i njegovi dragi roditelji Snježana i Zoran, kao i njegova voljena sestra Buga, ali upadljivo odsutna sa skupa bila je njegova voljena supruga Hana. Huljićeva rezidencija, poznata kao kuća “Krivi ljudi” u čast Tončijeve popularne pesme u izvođenju Doris Dragović, tokom iste večeri primila je specijalnog gosta u liku Dine Rađe. Proslavljeni košarkaš, koji kao i Huljić također potječe iz Splita, odvojio je trenutak da uz njihovu zajedničku fotografiju ispiše riječ “porodica”. Nažalost, jedina odsutna sa ovog druženja bila je zadivljujuća Hana.