Soraja Vučelić već duže vrijeme boravi u Zagrebu. Tokom trudnoće često je birala da ostane u glavnom gradu Hrvatske. U jednom slučaju, samouvjereno je prikazala izvrstan interijer svog stana na Instagramu. Fotografije su otkrile mnoštvo zadivljujućih umjetničkih slika i raskošnog namještaja.

 

 

Međutim, točna lokacija ove izvanredne nekretnine u Zagrebu ostaje nepoznata. Naš tim u Hrvatskoj uspješno je došao do Sorajine adrese i samouvjereno smo odlučili posjetiti njen kvart i iz prve ruke uvjeriti se u točnu lokaciju na kojoj Vučelić živi sa svojom porodicom. Ovo je staklena zgrada koja se nalazi na izuzetno poželjnoj lokaciji u srcu Zagreba – Cvjetnom trgu.

 

 

 

Ima odlično mesto preko puta pravoslavne katedrale Preobraženja Gospodnjeg. Ova staklena zgrada ističe se u brojnim aspektima. Iz vanjske perspektive podsjeća na tržni centar, što djelimično i jeste. Međutim, to je i prestižni stambeni kompleks sa skrivenim privatnim parkom koji ostaje potpuno skriven iz svakog ugla, osim odozgo.

 

 

Štaviše, zakupci uživaju u privatnosti bez premca. Budite sigurni, stanovima se može lako pristupiti direktno iz garaže putem lifta, osiguravajući ekskluzivan ulaz samo za stanare i njihove goste. Cijeli kompleks je besprijekorno osiguran 24 sata dnevno, uz dodatni nivo sigurnosti koji pruža recepcija na ulazu. Naime, na ovoj cijenjenoj adresi živi i nekoliko istaknutih hrvatskih nogometaša, a čak je neko vrijeme imao privilegiju da ugosti i proslavljenu pjevačicu Vlatku Pokos. Sorajin stan je nesumnjivo oličenje luksuza u Hrvatskoj. Naime, stanovi u ovoj prestižnoj zgradi su najskuplji u cijeloj zemlji. Sa tri spavaće sobe, kupaonicama i terasom od 160 kvadratnih metara sa prekrasnim pogledom na grad, nudi sve raskošne sadržaje o kojima se može sanjati. Od wellness soba, saune i fitnes sale do prostranog ormara, zimske bašte i garaže za tri vozila, Sorajin stan je zaista izuzetan.