Instagram profil Jelene Karleuše izazvao je veliku pometnju među njenim pratiocima kada je objavljena porodična fotografija koja je izazvala   tugu. Na slici je zabeležen dirljiv trenutak roditelja Jelene Karleuše i nje same, koja radosno proslavlja svoj prvi rođendan. Vredi napomenuti da je tokom ove posebne prilike, dok je Jelena bila na poslu, njena voljena baka sa nestrpljenjem očekivala njen dolazak kući, spremna da je razmazi svojim omiljenim jelom.

 

 

Svaka Jelenina želja i želja je bila ispunjena, jer je tokom odmora na moru sa svojim vernim ocem bila obasuta obiljem poklona i poslastica. Jelena je na kraju odlučila da živi sa mnom, svojom bakom, i uspostavili smo izuzetnu vezu zasnovanu na poverenju i poštovanju. Bitno je napomenuti da Jelena nikada nije iskoristila našu blisku vezu, kako je izjavila mudra Divna. Duškov nedostatak džentlmenskih manira nedavno je razotkrila Karleuša, rasvijetlivši skrivenu istinu iza paravana. Divna, s druge strane, nije imala nameru da ulazi u još jedan brak ili da širi porodicu, jer je svim srcem želela da svu svoju ljubav i pažnju posveti ćerki i skladnoj vezi koju su družili, o čemu je ranije govorila. D

 

 

 

Ovaj osećaj se samo pojačao nakon njenog razvoda, jer je želela da sačuva Jelenin osećaj da je samo u centru njene ljubavi i pažnje, bez upoznavanja polubrata. Jelena je uživala u ovoj nepodeljenoj ljubavi, ceneći svoju ulogu drage princeze i nepokolebljivu podršku koju je pružala u životu svoje majke.

 

 

Roditelji Jelene Karleuše, Dragan i Divna, održali su prijateljski odnos sve do Divnine smrti. Osim toga, Jelena, pop diva otvoreno je izrazila odlučnost da spasi svoj brak zarad njihove djece. Prepoznala je izazove sa kojima se suočavaju djeca razvedenih roditelja i stoga joj je prioritet da obezbijedi stabilnu sredinu punu ljubavi za njih.