Neobično ponašanje Mensura Ajdarpašića u rijalitiju “Elita” postalo je predmet rasprave na raznim društvenim mrežama, ali iu razgovorima njegovih sustanara. Ranije se smatrao istaknutim učesnikom i ključnom figurom u programu, ove sezone je doživio drastičnu promjenu u njegovom prisustvu, jer se čini da je skoro nestao iz reflektora. U razgovoru o tome ko je sinoć bio najmoralniji pojedinac, Miljana Kulić je izrazila nezadovoljstvo pobunom protiv isključenja Mensura iz razmatranja.

 

 

 

Ona je hrabro zauzela stav i izjavila da će u roku od nekoliko dana doneti odluku o potencijalnom dobrovoljnom napuštanju rijalitija, uz nameru da pozajmi pozamašan iznos od 50.000 evra. Ne brinite, što se mene tiče, ja nemam osećaj sopstvene važnosti. Vjerujem da sam to zaslužio, međutim, mom angažmanu u ovoj stvari došao je kraj. Završio sam karijeru i nisam siguran da li ću nastupiti na “Zadrugoviziji”. U narednih dan-dva ću odlučiti da li želim da učestvujem u rijalitiju ili ne. Odluka će biti isključivo na meni, s obzirom da želim da nastavim sa učešćem. Ako se odlučim za to, ispunit ću sve finansijske obaveze i obaveze koje sam preuzeo. Ako ne budem u stanju da istrajem i uspijem, pobrinut ću se da izmirim sve nepodmirene dugove.

 

 

Ove izjave iznio je Mensur Ajdarpašić tokom direktnog prenosa na televiziji Pink. Danas je bilo evidentno da je svoje obećanje počeo da sprovodi u delo, jer se moglo videti kako se izoluje u ekonomskom dvorištu i neprestano korača oko podignute drvene ograde. Njegovo neobično ponašanje nije prošlo nezapaženo, jer je postalo tema razgovora na raznim strimovima i platformama društvenih medija.

 

 

Čini se da je Ajdarpašić odlučio da potraži utjehu na mjestu gdje može čuti samo unutrašnje djelovanje vlastitog uma. Ova odluka je od najveće važnosti jer će mu omogućiti da pažljivo razmotri svoje mogućnosti i na kraju odluči da li će ostati dio cijenjene “Elite” ili će se suočiti s posljedicom velike kazne od 50.000 eura