Supruga Olivera Dragojevića, Vesna, otvorila je srce u razgovoru s voditeljem Giulianom na Radio Dalmaciji, prisećajući se trenutaka iz mladosti i ranih dana njihove veze. Otkrila je kako je slavni pevač zalazio za njom dok je imao devojku.

 

Vesna je sa smehom podelila anegdotu o Oliveru koji ju je pratio duž Straduna, iako je tada bio u vezi s određenom Jelenom. “On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: ‘Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!’ A kažem ja njemu: ‘Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana'”, sa šarmantnim osmehom izjavila je Vesna.

 

Osim ljubavnih anegdota, Vesna je otkrila kako je Oliver bio izgubljen slučaj. Često je telefonirao kasno u noć nakon koncerata, a jednom je čak najavio dolazak taksijem u dva sata ujutro, probudivši celu kuću. Vesna je radila u bolnici, a njihov životni put nije bio lak. Vesna je iznijansirala kako je Olivera finansijski podržavala, uzdigavši ga iz statusa “sponzoruše”. Kroz osmeh i uz setu, Vesna je podelila detalje o počecima njihovog braka, kada su u istom stanu živeli s još devetoro ljudi.

 

 

Vesna je dala duboko lični i iskren prikaz svog života zajedno sa Oliverom, udubljujući se u dubinu njihovog odnosa i otkrivajući bezbroj emocija koje su zajedno iskusili. Kroz svoje iskrene priče, rasvijetlila je ogromnu ljubav koja ih je vezivala, prepreke na koje su nailazili na svom putu i mnoštvo dragocjenih trenutaka koji su oblikovali njihovo putovanje.