Našu publiku oduševila je igra turske glumice Gokce Bahadir u cijenjenoj seriji “Kad lišće pada”, a njezin privatni život već je dugo tema fascinacije turskih medija. Nedavno se našla u još jednoj jedinstvenoj vezi, ovoga puta s glazbenikom Emirom Ersojem. Ipak, mnogo više pažnje izazvalo je njezino prijašnje partnerstvo s glumcem Alijem Sunalom, koje je pratio značajan skandal.

Godine 2011. Ali i Gokçe krenuli su na transformativno putovanje odlučivši se ujediniti u braku. Nažalost, njihova ljubavna priča naglo je prekinuta jer je nedugo zatim uslijedio razvod. Glumica je elaborirala situaciju, otkrivši da su se unatoč početnoj dubokoj privrženosti na kraju odlučili razići zbog razilaženja puteva. Dugo se nagađalo o razlozima njihovog rastanka, no pojedinci bliski Gokçi nedavno su iznijeli šokantna otkrića široj javnosti.

Prema izvješćima, Gokcin brak s Alijem došao je do zaključka kada ju je njezin suprug naišao u bliskom i nježnom trenutku s njegovim preminulim ocem Kemalom Sunalom. Izvor koji poznaje situaciju otkrio je da je Kemal imao izvanredan talent za očaravanje drugih. Ubrzo nakon što su joj postali svekar, njih su se dvoje upustili u tajnu vezu. Unatoč velikoj dobnoj razlici od 30 godina, njihova je veza potrajala dulje vrijeme. Turski mediji prenijeli su da se Ali, u želji da napravi ugodno iznenađenje, neočekivano vratio kući, dva dana prije roka.

No, na njegovo zaprepaštenje, po dolasku ga je čekao nepredviđeni šok. Dok se približavao ulazu u dvorište, ugledao je očevo vozilo koje je tamo stajalo. Zaintrigiran, ušao je u kuću, samo da bi ga dočekao neobičan prizor supruge i svekra zadubljenih u televiziju, potpuno lišenih odjeće. Od 2018. godine, Sunalu je doživio istinsko zadovoljstvo uz svoju suprugu, Nazli Kurbanzade, njegujući blaženu zajednicu. Nadalje, par je dobio kćer Narin.