Što se osobne karijere tiče, Aleksandra Prijović je u posljednjih godinu dana doživjela značajan rast. Sada, zaronimo u njezin osobni život. Od poznatih ličnosti našeg društva, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović oličenje su istinski skladne zajednice. Aleksandra Prijović nedavno je oduševila Beograđane s tri izvanredna nastupa, osvojivši publiku svojim izuzetnim talentom.

 

 

Svjetla reflektora okupirala je neodređena izvedba, popraćena radosnim suzama, silnim bodrenjem dragih pratitelja, zadivljujućim ansamblima i cijenjenim posjetiteljima među kojima je bila i Lepa Brena. Očaravajuću večer svojom neodoljivom prisutnošću dodatno je uljepšao simpatični Priyin sin Aleksandar koji je gotovo uspio zasjeniti svoju mamu. Bez sumnje, kada su u pitanju suze i podrška, značajnu ulogu imao je Aleksandrin suprug Filip Živojinović.

 

 

Smatrani ultimativnim utjelovljenjem besprijekornog slavnog dua, Prija i Filip naširoko su prepoznati kao primarni stupovi podrške darovitom pjevaču, kako u profesionalnom tako iu privatnom životu. Njihova besprijekorna sinergija donijela im je čast da budu hvaljeni kao jedan od najuzornijih parova u domeni javnog nadzora. Ipak, često se zanemaruje da je prije nego što je otkrila trajnu ljubav s Filipom, Aleksandra bila u ljubavnoj vezi s dva poznata pjevača.

 

I Ljuba Perućica i Prijovićeva trenutno su u zadovoljnim brakovima. Svaki od njih je imao prethodne romantične veze. Zbog njezine slave zaintrigirala je medije. Unatoč tome, kada obje osobe posjeduju racionalan način razmišljanja, sasvim je prirodno izraziti brižnu gestu i upitati: “Hej, kako si? Jesi li dobro?” Perućica to pojašnjava navodeći da njihov odnos ostaje prijateljski.

 

 

Naša je veza otporna i duboko je cijenim i poštujem. Događaji koji su se zbili zbili su se u dalekoj prošlosti, a naš rastanak nije bio pokvaren negativnošću. Međutim, među tim pojedincima postoji zajednička povijest. Perućica se jednom prilikom raspitivao za svoje mjesto u našoj obitelji. Bez upozorenja, Ljuba je s dozom iznenađenja odgovorila na novinarski upit o Aleksandrinoj majci Borki. “Naravno”, potvrdio je. “To se uvijek razumije. Pojam obitelji za nas je stalna tema promišljanja”, naglasila je pjevačica. Amar Gile, još jedan pjevač koji je bio u ljubavnoj vezi s Aleksandrom Prijović, s njima se slučajno ukrstio tijekom sudjelovanja u izboru Zvezde Granda.

Unatoč Gileovoj tvrdnji da se njihova veza ne smatra ozbiljnom, njegova trajna ljubav prema njoj ostaje nepokolebljiva.

Iz moje perspektive, nema pjevača koji je nadmašuje; moje obožavanje prema njoj nema granica. Ipak, ono što smo dijelili nije bilo tipično romantično partnerstvo, već prije stanje čiste radosti, neokaljane i mladenačke veze. Amar Gile je te osjećaje prenio u intervjuu za “Grand news”.