Dženan Lončarević je u februaru 2024. godine podnio zahtjev za razvod od supruge Samire, s kojom je bio u zvaničnom braku 25 godina.

Za 18 godina koliko je nastupao na sceni, Dzenan nikada nije pokazao svoju ženu u javnosti, pa čak ni sakrio njeno ime. Odlučila je da progovori sada, a ono što je rekla bilo je i šokantno i bolno. Samira je potvrdila da je DZenan godinama vodio paralelni život sa drugom ženom, koju je smatrala njegovom koleginicom.

-Tražim samo da se u svemu tome poštuje zakon, ne tražim više. Uostalom, ja sam uposlenik ovog suda, vodim krivičnu kancelariju i znam kako sve funkcionira. Tražio sam da se zakaže predmet koji je pred mnom i ako je hitan onda je moj. Nije bitno da li je sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo se pridržavajte zakona. On i njegov pravni tim sada pozivaju sve strane da krenu brže – počela je Samira.

– Najveći problem je imovina, doživeo sam da su posle 25 godina braka hteli da me izbace iz kuće. Odmah bih potpisao papire za razvod braka, ali stvar je u imovini jer je sve što je kupio bilo na ime svoje majke. Sada je kupio stan u Beogradu na ime te žene i stavio ga je na njeno ime da ja ništa ne dobijem. Evo u čemu je stvar – Dženanova zakonita supruga istakla je da sa sobom ima dva sina, a ona kaže da nije zabrinuta za sebe, ali za decu.

Normalno, da nemam ovaj problem, nikada sebi ne bih dozvolio da razgovaram sa novinarom, a sada nemam kuda. Kuća u kojoj živimo je pola njegove a pola njegovog brata, zapravo, nakon 25 godina braka, četvrtina kuće je moja jer je sve ostalo što je stekao na tuđe ime. Žena mi je istakla da nemam izbora nego da se trudim da prehranim svoju djecu koja nemaju ništa.

– Ja to imam, imam platu, snaći ću se, ali želim da im obezbedim danas, sutra, a ako se nešto desi, šta će oni? – Ima dobar odnos sa decom. Djeca ga jako vole. Dolazi i viđa ih svakih 15 dana. Kada je došao u Prijepolje, on i ja smo živeli u istoj kući, ali nismo komunicirali. Naša veza se raspala. Naši advokati su se čuli i nismo razgovarali od prošlog ljeta. U februaru ove godine dobila sam brakorazvodnu parnicu – zaključuje Samira Lončarević. Dženan Lončarević još uvijek nije odgovarao niti odgovarao na poruke.