Voditeljka Jovana Jeremić pravi spektakl povodom najvećeg hrišćanskog festivala “Novo jutro”, jutros vodi jutarnju emisiju u vili “Jovana” pored bazena, gde je sve uređeno kao iz bajke.

Jovana je okupila veliki broj gostiju i muzičara, među kojima je bila i pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković, koja je u jednom trenutku čak skočila u bazen i šokirala publiku i sve prisutne. Inače, jučerašnja Đovana je razgovarala sa porodicom Mitović i pokazala joj pripreme za Uskrs u vili koju je za nju izgradio njen partner Dragan, ovo belo kamenje I ovo crveno kamenje i bilje je ovde postavljeno. Sve će biti sređeno”, istakao je voditelj i nastavio:

“Izložena je i ljuljačka sa zelenim tepihom, a ukrasi se još pripremaju i radimo na tome. Ovdje će biti i dio za zabavu, a gore su stolovi za koje će se održati svečani uskršnji doručak”, Giovanna rekao je u svom govoru rekao.

ŽELITE NOKTE BEZ GLJIVICA: Neka budu sređeni i zdravi i ponosno ih pokažite – evo kako!

Nije bitno hoće li uskoro doći sunčani dan. Samo u ovo vrijeme želite da nokte na nogama održavate urednima, ali morate ih na vrijeme voditi računa. Naravno, važnije je vidjeti gljivice koje rastu na vašim noktima, iako neugledne. Bitno je da ni to nije zdravo, pa morate riješiti problem da se ne pogorša. Budite higijenski i koristite antifungalni sprej!

Ovaj inovativni sprej je formulisan da efikasno inhibira rast bakterija i uklanja gljivice, dajući vam zdrave nokte!

Glavna prednost ovog spreja je što sprečava ponovni rast bakterija, jer ovaj tretman štiti nokte i omogućava im zdrav rast. Osim toga, uklanja gljivice jer je formuliran s ekstraktom kalusa, koji učinkovito rješava skupljanje, hrapavost, zadebljanje, pucanje, žutilo, ljuštenje i druge probleme uzrokovane gljivičnim infekcijama. Redovno koristite ovaj sprej za podsticanje zdravog rasta noktiju.
Upute za efikasno liječenje gljivica noktiju i stopala:

Korak 1: Očistite noge ili ruke

Prvi korak ka rješavanju problema s gljivicom je temeljno čišćenje. Operite noge ili ruke (ovisno o tome gdje se gljivica nalazi) toplom vodom. Ovaj postupak pomaže otvaranju pora i pripremi ih za sljedeći korak tretmana. Nakon čišćenja, nežno obrišite peškirom. Korak 2: Turpija za nokte (samo za probleme sa noktima).

Ako imate onihomikozu, preskočite na ovaj korak. Turpijom nježno turpijajte vrh nokta što je finije moguće. Ovo pomaže u uklanjanju površinskog sloja nokta na kojem se mogu zakačiti gljivice.

Treći korak: Koristite sprej protiv gljivica

Pažljivo nanesite antifungalni sprej na problematična područja. Ovaj korak je ključan za direktno ciljanje gljivica na noktima na rukama i nogama. Pobrinite se da prskate ravnomjerno kako biste osigurali efikasnu pokrivenost.