Snežana Đurišić, renomirana pevačica, u poslednje vreme je izazvala veliku buku na društvenim mrežama zbog oštrog kontrasta između njenog izgleda na filtriranim i nefiltriranim fotografijama. Koristeći popularne Instagram filtere, Snežana je nedavno podelila seriju slika na kojima je pokazala svoj prirodan izgled nakon korišćenja filtera. Možda deluje neverovatno, ali Snežana Đurišić nam je otkrila da kada se zagleda u svoje konkurente, zamišlja sebe u njihovoj koži.

Evidentno je da je uložila mnogo truda da održi svoj imidž, o čemu je mnogo govorila u prošlosti. Prema rečima Snežane, kako stari, sve veći značaj pridaje brizi o svom fizičkom izgledu, uvažavajući ulogu koju genetika igra u tom procesu. Umjesto da se oslanja na domaće lijekove, ona traži smjernice od profesionalnog dermatologa kako bi osigurala da njeno lice i tijelo dobiju odgovarajuću njegu koja im je potrebna.

Neosporno svjesna značaja unutrašnjeg sjaja pojedinca, strastveno je naglasila ključnu ulogu koju pravilna ishrana i adekvatan unos tekućine igraju u postizanju optimalnog zdravlja kože, potvrđujući da se ovaj savjet obično dijele i ohrabruju među pojedincima koji žele da daju prednost svojoj dobrobiti. Razotkrivajući iznenađujući aspekt svoje rutine njege kože, talentirana pjevačica je otkrila da se ne oslanja na prirodne sastojke, već se zalaže za korištenje krema koje je preporučio dermatolog kako bi zadovoljila svoje specifične potrebe za njegom kože.

Nakon kulminacije snimanja, ona marljivo skida šminku, savjesno nanosi propisane kreme kako bi održala cjelokupno zdravlje i vitalnost svog tena. Osim toga, Snežana strastveno naglašava kritičnost održavanja dovoljno hidratizirane kože, čineći svjestan napor da konzumira velike količine vode tokom dana, osiguravajući na taj način da njena koža ostane temeljno hidratizirana i nahranjena.