Ruška Jakić, starija žena od 85 godina, odlučila je da skine svu šminku, hrabro otkrivši pravo lice žene koja vredno brine o sebi. Ovaj rijedak prizor služi kao snažna afirmacija stalnih poruka kojima smo bombardirani o važnosti brige o sebi. U današnjem svijetu, postalo je teško razlikovati prirodnu ljepotu od umjetnih poboljšanja, jer je rasprostranjenost silikona dostigla nezapamćene nivoe. Po mom mišljenju, ovo pretjerano oslanjanje na umjetna poboljšanja odražava nedostatak inteligencije i individualnosti. Lično, odlučan sam da zadržim svoj jedinstveni identitet i odbijem da podlegnem takvim drastičnim promjenama. Ideja da neko može potpuno transformisati svoj lični izgled do takve krajnosti mi je jednostavno nedokučiva; prkosi verovanju i osporava samu suštinu lične autentičnosti, kako je Ruška elokventno izrazila.

 

Ruška Jakić se hrabro odlučila da skine svu svoju kozmetiku, ogolivši svoju pravu, nenakićenu lepotu, a reakcija na njenu odluku bila je monumentalna, što je izazvalo navalu komentara. Fotografija koja je zabilježila ovu duboku transformaciju izazvala je radoznalost i fascinaciju bezbrojnih pojedinaca, potaknuvši višestruku debatu i razgovor.

 

Pogled na Rušku Jakić u njenom potpuno prirodnom obliku mnoge je iznenadio, a sve zahvaljujući fotografiji koja je kružila na raznim društvenim mrežama. Ruška je konstantno besprekorno predstavljena i dosledno se šminka u svim prilikama, do te mere da nema zapisa da je ikada viđena u javnosti bez nje. Upravo zbog toga je njena fotografija, koja se nedavno pojavila na internetu, izazvala zadivljujuću pažnju na raznim društvenim mrežama.

 

 

Ovakvi zapanjujući rezultati čak su naveli ljude da se dive njenoj novootkrivenoj mladosti, a neki čak sugeriraju da je njena upečatljiva transformacija učinila potrebu za šminkom zastarjelom, jer sada bez napora izgleda najmanje 15 godina mlađe od svojih stvarnih godina.