Pete večeri, Aleksandra je izašla na scenu pred punom publikom, a njen zadivljujući nastup izazvao je momentalne i ogromne ovacije.I kada je Aleksandra počela da izvodi svoje najveće hitove, cela publika se ujedinila, a njihovi glasovi su se uskladili sa njenim u očaravajućem horu koji je odjekivao po celoj sceni.

 

 

 

Bio je to zaista zadivljujući prizor i zvuk, svedočanstvo Aleksandrinog neverovatnog talenta i duboke veze koju je uspostavila sa svojim vernim fanovima tokom svoja četiri prethodna trijumfalna koncerta.

 

 

Ovom prilikom Prijovićeva je odlučila da se ukrasi u zadivljujućem ansamblu, obukavši providnu i sofisticiranu haljinu koja je kroz duboki dekolte prikazala njenu zamamnu figuru. Ipak, talentovana pevačica, verna svom renomiranom stilu, maestralno je iskoristila element provokacije, ali je vešto uspela da održi ukusno držanje, nikada ne prešavši granicu u vulgarnost. Aleksandra je imala zadovoljstvo da ugosti pevača Dejana Matića kao svog specijalnog gosta na večerašnjem koncertu. U određenom trenutku publika je počela žarko skandirati za stvaranje šeste Arene, što je Prijovića preplavilo emocijama. Ona je pala na koljena, a glas joj je bio ispunjen strašću dok je molila organizatore, izražavajući vlastitu želju za ovom dodatnom Arenom.

 

 

 

Dok je pevačičin sin Aleksandar uživao sa plesačima u krilima, Aleksandra mu je uputila poziv da joj se pridruži na bini. Bez ikakvog oklijevanja, radosno je prihvatio ponudu, izazvavši novi val aplauza i obožavanja oduševljene publike. Aleksandrin sastav gostiju započeo je nastupom proslavljenog vokala Osmana Hadžića, a potom i senzacionalne pjevačice Maje Berović, koji su zajedno osvojili publiku naelektrisanim i nezaboravnim saradničkim nastupom koji je sve digao na noge. Na kraju, binu je ulepšao i uvaženi MC Stojan.