Otkriveno je da je Anica Lazić ušla u romantičnu vezu sa Lazarom Ristovskim, a važno je napomenuti da njenu motivaciju nije vodila ljubav prema njemu.Partnerka Lazara Ristovskog ponovo je u centru pažnje medija. Poslednjih mesec-dva, partnerka Lazara Ristovskog nailazi na brojne primere neodobravanja drugih, ali zanimljivo je da se čini da je ova kritika ne uznemirava. Sa stalnim osmehom na licu, ona nikada ne propušta da pokaže svoju radnu etiku, inteligenciju i sposobnost da saoseća sa drugima.

 

 

 

Putem svoje Instagram platforme, ona dosljedno širi poruke pozitivnosti, dopirući do onih koji se mogu osjećati drugačije u bilo kojem aspektu svog života. Za pojedince koji dijele njen afinitet prema starijim partnerima, ona posjeduje jedinstvenu perspektivu koja se može sažeti kao nedvosmisleni trijumf ljubavi, koji zasjenjuje bilo koja druga razmatranja ili faktore.

 

 

U bezbrižnom postu na društvenim mrežama, djevojka Lazara Ristovskog zaigrano je rasvijetlila intrigantnu dinamiku veze sa tri decenije starijim partnerom, sugerirajući da ona proističe iz mladenačke čežnje za uspostavljanjem stabilnih temelja i krenuti na zajedničko putovanje izgradnje zajedničkog života unutar granica jednog domaćinstva.

 

 

Prema njenim riječima, treba potražiti društvo starijih žena koje su rođene od 1990. do 1999. godine i odvojiti trenutak za opuštanje i odmor s njima.  Laganim tonom, duhovito je dodala da njen prijedlog sadrži nešto istine, naglašavajući zabavnu i povezivu prirodu njenog zapažanja. Šta mislite o savjetima koje je dala Anica? Pored toga, zanima me kako verujete da je Danica Ristovski, glumčeva bivša supruga, reagovala na ovu situaciju, posebno ako se uzme u obzir da je Lazar odlučio da je ukloni iz svog životnog i porodičnog gnjezda  zbog veze sa mlađom partnericom.