Nedelja kulinarstva, koja je do sada imala veliki uspeh, danas će biti završena završnim nastupom ekipe Rosić iz Beograda. Oni će svoje vještine staviti na probu u nadi da će osigurati mjesto na predstojećem takmičenju. Tim Rosić snažno vjeruje u snagu saradnje i timskog rada. Oni razumiju da iskorištavanjem snaga i sposobnosti svakog pojedinca mogu maksimizirati svoj potencijal i postići više od onoga što bi mogli pojedinačno.

Aktivno su uključeni u različite filantropske inicijative, volontirajući svoje vrijeme i resurse da podrže ciljeve za koje su strastveni. Oni rade zajedno, stalno teže izvrsnosti, prihvaćaju promjene, cijene različitost i aktivno uzvraćaju zajednici. Ne boje se preuzeti proračunate rizike i istraživati ​​nove mogućnosti, uvijek ostajući korak ispred svojih konkurenata. Osim toga, Tim Rosić cijeni raznolikost i inkluzivnost.

Vjeruju da prihvaćanjem različitih perspektiva i pozadina mogu potaknuti kreativnost, inovativnost i bolje donošenje odluka. Zaključno, punjene lignje i dalmatinski paprikaš koje su pripremile majka Nevenka i šogorica Silvija je kulinarsko remek djelo koje je nadmašilo sva očekivanja. Njihove izuzetne kulinarske vještine, zajedno s njihovom neospornom strašću za stvaranjem ukusnih jela, rezultirale su gastronomskim iskustvom kakvo nije bilo.

Prosečna ocena osam za Majku Nevenku i savršena ocena od deset za snaju Nevenku svedočan su o njihovom majstorstvu u kulinarstvu. Njihovo impresivno postignuće će se čuvati i rado sjećati svi oni koji su imali sreće da su bili dio ovog nesvakidašnjeg kulinarskog putovanja. Uprkos tome što je Jovan uspeo da identifikuje kulinarske veštine svake dame, on je, nažalost, podbacio u mini kvizu, zbog čega je ostao uskraćen za priželjkivanu dnevnu nagradu u vrednosti od pozamašne sume od 10.000 dinara.