Pjevač Dado Polumenta nedavno je ispričao da uživa u nastupima i da zarađuje znatno više kada putuje u inostranstvo zbog svojih nastupa. Međutim, istakao je i da beogradska publika zauzima posebno mesto u njegovom srcu i da se svrstava među njegove favorite. U posljednje vrijeme radim neumorno, ulažući dodatne sate.

 

Međutim, prošlog vikenda se desilo nešto izuzetno kada sam se našao u živopisnom Beogradu. Bilo je to iskustvo koje je bilo gotovo nadrealno, vratilo me je u dane kada sam radio na splavovima i klubovima u ovom živahnom gradu. Publika u Beogradu je zaista jedinstvena, sa strašću i posvećenošću kojoj nema premca. Oni koji vole muziku, zaista je vole svim srcem. Dok sam izlazio na binu, atmosfera je bila električna, i bila je apsolutna ludnica od prve note do finalne pjesme. Energija je bila neopisiva i ostavila me je u stanju delirijuma. Što se tiče moje karijere, postigla sam neverovatan uspeh kao renomirana pevačica u svetskim razmerama.

 

 

Međutim, kada nastupam ovdje, osjećam jedinstvenu povezanost sa publikom jer dijelimo zajednički repertoar i razumijevanje pjesama koje mogu izvoditi samo u ovom okruženju. Ovaj oštar kontrast između moje međunarodne slave i intimne veze koju osjećam sa ljudima ovdje je zaista fascinantan. U stvari, pre neko veče, imao sam zadovoljstvo da prisustvujem očaravajućem koncertu izuzetno talentovane Dine Merlin u zadivljujućem gradu Beogradu.

 

 

” Mi smo sutra uveče otišli kod Dine Merlina na koncert i ja sam se smorio, kod lika kojeg najviše volim koji mi je veliki uzor. Noć prije toga sam imao nastup i taj adrenalin i ta publika i to sve i kompletan taj moj repertoar, doživio sam šok neki energetski definitivno. I onda sam se smorio na Merlinu koji je najveća zvijezda. Zaista, specifična jedna situacija” – zaključio je Dado.