Ana Ivanović otvoreno iznosi svoje iskrene emocije prema svom voljenom supružniku Bastianu Schweinsteigeru, priznajući da on nailazi na poteškoće da je shvati na dubljem nivou. Evidentno je da između ove dvije osobe postoji nedostatak međusobnog razumijevanja i povezanosti.

 

U suštini, Ivanovićeva ističe suprotne perspektive između nje i njenog supruga kada je u pitanju upravljanje vremenom i obavezama. Dok Švajnštajgerova naizgled ima luksuz dokolice i opuštanja, Ivanovićeva se bori sa natrpanim dnevnim redom koji od nje zahteva najveću pažnju i maksimalnu efikasnost. Prema Ivanovićevim riječima, njen suprug često ne razumije njen užurbani raspored i to odbacuje kao puki problem sa organizacijom.

 

 

U ovoj aktivnosti nalazi veliku radost jer se ponosi što je izuzetno vješta u održavanju reda. U svom ozbiljnom nastojanju da mu pomogne da razumije, ona otkriva da njen izazov nije u organiziranju različitih zadataka, već u pronalaženju načina da ugura ogroman broj odgovornosti u samo 24 sata. Nažalost, njen pokušaj da prenese ovaj koncept pada na uši bez odgovora, jer Schweinsteiger previše pojednostavljuje stvar i predlaže pojednostavljeno rješenje pravljenja pauza i uživanja u šoljici kafe, ne uspijevajući shvatiti zamršenu prirodu njenog prepunog dnevnog režima. On mene ne razume.

 

 

Tokom svog nedavnog gostovanja u popularnom podcastu “Alesto”, Ana Ivanović, penzionisana srpska teniska superzvezda, bavila se raznim intrigantnim temama, bacajući svetlo na svoj slavni sportski put i pružajući uvid u svoj blažen privatni život pored svog obožavanog supruga, cenjenog bivša fudbalska senzacija, Bastian Švajnštajger. Ipak, usred njihovog zanimljivog razgovora, Ivanovićeva nije mogla odoljeti da slušaoce ne obraduje divnom i bezbrižnom anegdotom koja je na duhovit način razotkrila razigranu percepciju njenog supruga o njenoj organizacijskoj sposobnosti.