Dragan Marinković Maca, harizmatični glumac i šoumen porijeklom iz Sarajeva, odisao je samopouzdanjem dok je krasio binu revolucionarne Kurirove emisije “Nije sve tako crno”. U zadivljujućem razgovoru sa uvaženom autorkom i voditeljkom Jovanom Matić Đokić, Maca je neustrašivo ušao u svoj put ličnog rasta, unutrašnjih borbi i trijumfalnih dostignuća. Maca je hrabro raspravljao o svojim uvidima u zabavu, o pravim pokazateljima vrijednosti, i otkrio svoju sadašnju definiciju nemjerljivog trijumfa.Maca je, bez imalo simpatije, nemilosrdno gađao ženske osobe povezane sa poznatim ličnostima, a njegove opaske o Baji sigurno će većini ljudi nanijeti značajnu emocionalnu bol.

 

 

 

Posljednjih godina pjevači su uspješno osigurali svoju zaradu unaprijed pregovarajući o honorarima za nastup, oslobađajući se neizvjesnosti oslanjanja isključivo na posjete klubovima. Primjetno je da se jedna pjevačica ističe kao izuzetak, usvajajući potpuno jedinstven pristup. Nedeljko Bajić Baja! Među svim tim renomiranim zvijezdama, ovog momka zovu. Odiše samouverenim stavom, živi po motu “što si popio tvoje je” i bez muke puni dvoranu svojim nastupima. On je pravi uspjeh, proglasio je glumac.

 

 

Štoviše, Maca je samouvjereno ispitao nekoliko poznatih žena koje su ostale uglavnom nepoznate do udaje, naglašavajući osebujne osobine koje su njegovu suprugu izdvajale od ostalih. Jovana apsolutno nema potrebe za medijskim eksponiranjem. Ona nije od onih “poznatih žena” koje žude za pažnjom.

 

 

 

Za razliku od ovih osoba, ona je samouvjerena i sigurna u sebe, na nju ne utiče potreba da bude u očima javnosti. Odgajam svoju djecu da budu samostalna i jaka, ne oslanjajući se na njihovo prezime za priznanje. Macine riječi izražavaju njenu odlučnost da uspostavi svoj identitet i da ne bude zasjenjena nikome.