Pevačica Marina Živković je nesumnjivo bila jedna od najomiljenijih pevačica devedesetih. Bez muke je osmislila brojne hit pesme poput “Idemo dan-dva”, “Pet godina”, “Sutra ću da placem” i “Lavica”. Međutim, nakon uspješnog izdanja pet muzičkih albuma, neustrašivo je donijela hrabru odluku da graciozno zaključi svoju muzičku karijeru i krene na potpuno novi put.

 

 

Zbog njenog dužeg odsustva iz očiju javnosti, oko nje je bilo dosta spekulacija. Nagađanja se kreću od njene transformacije u cijenjenog bijelog maga i iscjelitelja, do glasina da je prihvatila novu religiju i usvojila drugo ime. Navodno je pored svog dobro poznatog identiteta, ona sada nosi naziv Maha Mantra, što znači “Velika Mantra”. Ipak, Marina ostaje nepokolebljiva u svojoj odluci da se ne pozabavi ovim navodima niti ih potvrdi. Nedavno sam svoj fokus prebacila na novo zanimanje i izuzetno sam strastvena za šamanizam.

 

 

Prihvatanje moći duše bilo je moje lično putovanje, kojem sam se u potpunosti posvetio. Naime, tokom intervjua jednoj TV stanici 2018. godine, Marina je samouvjereno izjavila da se zaista transformirala u bijelog maga. Nalazim se okružen bijelim, što može izgledati kao šala, ali i dalje sjajim kao zvijezda u svom svetilištu. Prema njenim rečima, stan se neosporno može pohvaliti oltarom koji je pedantno izradila njena sestra Ljiljana, veoma cenjeni majstor feng šuija. Sa potpunom sigurnošću nastavila je da ponosno prikazuje stolicu rezervisanu za one koji traže njenu terapeutsku ekspertizu, strastveno objašnjavajući kako ona duboko pomaže pojedincima u njihovom ličnom razvoju. Posjedujem sposobnost čitanja duša.

 

 

Umjesto da kritikujem, odlučila sam da se fokusiram na svoj ispunjen život kao žena, umjetnica i kreatorica. U saradnji sa mojim prijateljima i sestrama u nizu salona stvaramo organske anticelulit kreme koristeći prirodne sastojke. Ovo sam ja, i ja sam sigurna u to. U tom periodu marljivo je učestvovala u brojnim obukama, stekla dodatne titule i zadržala nepokolebljivu predanost prakticiranju šamanizma.