Posle dugog iščekivanja, Boba Živojinović je konačno prekinuo ćutanje i izneo svoja razmišljanja o Aleksandri Prijović. Već duže vreme se spekuliše o prirodi veze Aleksandre Prijović i njenog svekra Slobodana Bobe Živojinovića.

 

 

 

Ova radoznalost nastaje prvenstveno zbog odsustva supruga Lepe Brene tokom bilo kojeg Prijinog zadivljujućeg nastupa, što je izazvalo mnoštvo glasina o potencijalnom neslogu u porodičnoj dinamici. Posebno interesovanje bio je prvi javni skup nakon njihovog uspešnog koncerta u Beogradu, kada je Lepa Brena promovisala nove proizvode svog brenda „Lady B“.

 

 

Uprkos pozitivnom ishodu sastanka, Boba se uzdržala od objavljivanja Prije i njenih dostignuća. Međutim, sa završetkom nastupa u Hrvatskoj i nastavkom turneje koja je u toku, supružnik Lepe Brene je konačno odlučio da podeli svoja razmišljanja i mišljenja. Tokom gostovanja na Hrvatskoj televiziji, Boba je otvoreno izrazio duboku ljubav i divljenje svojoj snaji, ističući da čvrsto vjeruje u njen zaslužni trijumf i uspjeh. Verujem da Aleksandra ima posebnu vezu sa nekim od umetnika. Ona je izvanredna individua koja nosi svoje srce na rukavu, prolivajući suze radosnice i emocija na svakom nastupu.

 

 

Njene suze su svedočanstvo njene čiste i vrline prirode, što objašnjava zašto se toliko talentovanih pevača javilo da iskažu svoju podršku i učestvuju u ovom veličanstvenom spektaklu. Ovo nije slučajnost; to je magična priča koja se odvija pred našim očima i nadamo se da će nas očaravati što duže. Mi kao zajednica smo tu da stanemo uz našu djecu i pružimo im nepokolebljivu podršku u njihovim nastojanjima, uvijek uz njih na njihovom putu – rekao je Boba u razgovoru za HTV.