Mirka Vasiljević o svom razvodu od Vujadina Savića priča sa velikim poverenjem. Javnost je godinama fascinirana porodičnom dinamikom u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića. Nedavno je voditeljka Snežana Dakić u njihovom razgovoru samouvereno postavila izazovno pitanje glumici. Ako ste otkrili da je istinski razvio jaka osećanja prema nekom drugom ili da je ušao u aferu, jeste li razmišljali o prekidu veze?

 

 

 

Mirkin odgovor na pitanje voditelja o “Malim stvarima” bio je toliko jedinstven i potaknut na razmišljanje da je cijeli studio ostavio u tišini. Nikada ranije nisam razmišljala o tome, ali ako mi se zaista dogodi, razmislit ću o tome. Radije se fokusiram na sadašnjost i ne zadržavam se na potencijalnim negativnim ishodima ili nesigurnostima. Vjerujem u povjerenje u sebe i svog partnera, čak i kada se pojave sumnje, jer se nepotrebna agonija može izbjeći.

 

 

U svakoj takvoj situaciji, sa sigurnošću bih se pozabavila ovim pitanjem direktno, ne ostavljajući kamen na kamenu. Njena smelost kao glumice zaista oslikava njene uloge odane majke, voljene žene i kraljevske kraljice.

 

 

Njihov prvi ukus roditeljstva došao je 2011. godine kada im je svojim prisustvom ulepšao prvorođeni sin Andrej. Radost u njihovim srcima se umnožila 2013. godine kada im se rodila ćerka Adrijana, koja je njihov dom ispunila smehom i srećom. Porodica je nastavila da raste i 2014. godine dolaskom njihovog trećeg deteta, sina po imenu Mihajlo, koji je u njihove živote uneo obilje ljubavi i uzbuđenja. Zajedničko putovanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića svedoči o snazi ​​ljubavi i lepoti izgradnje jake veze u paru. Njihova nepokolebljiva posvećenost jedno drugom i rastućoj porodici inspiracija je svima koji budu svjedoci njihove ljubavne priče.