Jovana Jeremić, harizmatična voditeljka popularnog jutarnjeg programa na TV Pink, nedavno je ponovo opčinjena magičnim osećanjem ljubavi. Identitet svog partnera drži u tajnosti, ali često pominje ekstravagantne poklone i ljubazne geste koje dobija od njih. U pokušaju da podstakne svoju kreativnost, voditeljka se upustila u carstvo mašte i naišla na intrigantno otkriće da se dotični imućni gospodin može pohvaliti godinama koje nadmašuju njenu za zapaženu razliku od 14 godina.

,

Jovana je danas prisustvovala radosnoj prilici venčanja sina svoje voljene, značajnom događaju koji je okupio porodicu, prijatelje i najmilije. Kako se dan odmicao i proslave su ispunjavale vazduh uzbuđenjem, Jovana je iskoristila priliku da podeli iskreno otkriće koje joj je pritiskalo srce.

Da, zaista… Ushićen sam što mogu najaviti da ću prisustvovati značajnoj ceremoniji vjenčanja sina izvanredne osobe koja ima ogroman značaj u mom životu! Iznenađujuće, između nas postoji velika razlika u godinama od 14 godina, ali sada, po prvi put, mogu sa sigurnošću da izjavim da sam pronašla svog životnog partnera. Međutim, moram naglasiti da još nisam spreman otvoreno razgovarati o ovoj temi, jer je moja prerogativnost čuvanja privatnosti. Kada sam duboko zaljubljena u nekoga, on postaje jezgro mog cjelokupnog postojanja, obuhvata moj svijet i univerzum.

 

Do sada je ova izvanredna osoba dosljedno pokazivala svoju izuzetnu brigu i naklonost prema meni, dosljedno idući iznad i dalje kako bi osigurala moju dobrobit. Za razliku od svih prethodnih udvarača koje sam sreo, ova osoba stoji glavom i ramenima iznad ostalih, odišući nepokolebljivom snagom i otpornošću. Ovo otkriće voditeljka je napravila tokom nastupa u cenjenoj emisiji “Premijera”.