Glumac Branko Đurić Đura odlučio je da svojoj ćerki da ime Zala Đurić, crpeći inspiraciju iz divnog i osvežavajućeg sveta jogurta. Zala Đurić je odabrala da se bavi glumom, kao što je to radio njen otac pre nje. Oblast glume ima jedinstven i zadivljujući šarm, a poreklo imena “Zala Đurić” dodaje intrigantan sloj njenoj priči.

U vrijeme kada je naša ljubav procvjetala, zamišljanje zajedničke budućnosti činilo se kao nedostižna fantazija. Međutim, usred ograničenja koja su nam nametnuta, još uvijek smo se usudili sanjati da donesemo dragocjeni život na ovaj svijet – svoje dijete. U tim trenucima pune nade naišli smo na brend jogurta pod imenom Zala, i u trenu smo znali da će to postati ime naše buduće kćeri.

Sakrivajući skriveni poklopac iza reflektirajuće površine našeg lifta, često bismo ga kradom pogledali, prepuštajući se slatkom sanjarenju da će nam jednog dana naša voljena Zala ukrasiti život. Ovo iskreno otkriće je podelila Tanja, Zalina majka, posebnom prilikom. Zala je imala uspješnu karijeru u filmskoj industriji, glumeći u brojnim filmovima tokom godina. Osim toga, ostavila je značajan trag u muzičkoj industriji kada je prije šest godina predstavila pjesmu koju je pomno izradio niko drugi do njen vlastiti otac.

Zadivljujuća glumica završila je svoje glumačke poduhvate u užurbanom gradu New Yorku, istovremeno žonglirajući svojom ulogom vrijedne dadilje. Tokom svog putovanja, zadržala je nepokolebljivu vezu sa svojim ocem, njegujući otvoren i njegujući odnos koji joj je pružao neprocjenjivu podršku u kretanju odabranom karijerom. Podrška mog oca u mojim nastojanjima je neprocenjiva jer se uzdržava od mešanja ili mešanja, dozvoljavajući mi da samostalno težim ka postizanju svojih ciljeva.