Miloš Bojanić ostao je duboko zatečen tragičnom objavom prerane smrti Andrijane Lazić. Budući da se s Lazićem poznavao od malih nogu, jer su oboje bili dio iste uske zajednice obiteljskih prijatelja, Bojanića je poražavajuća vijest potpuno zatekla.

 

Dubina naše povezanosti daleko nadilazi granice prijateljstva; zamršeno smo utkani u tkivo života jedno drugoga. Ova neraskidiva veza stvara jedinstvenu cjelinu u kojoj živi izuzetno društveno dijete. Veza između nje i moje voljene Branke bila je neopisiva, prepuna neizmjerne ljubavi.

 

 

U svakoj prilici kad bi nam se putevi ukrstili, izrazila bi mi toplu dobrodošlicu, iskazujući najveće divljenje. Sjećam se posebnog slučaja kada mi je prišla, izražavajući svoju iskrenu želju da sudjeluje u umjetnosti pjevanja. Njezina nezasitna znatiželja za glazbom nagnala ju je da traži sveobuhvatno razumijevanje svakog aspekta.

 

Tražeći savjet, tražila je moj savjet. Pružio sam uvjeravanje da je pjevanje lišeno zle volje. U njoj sam vidio nepokolebljiv žar za glazbom, spektaklom koji me dirne do suza dok artikuliram.

 

 

Potičući je da svoju karijeru stavi na prvo mjesto, naglašavao sam njezinu mladost i ljepotu, na što je pazila. U suradnji s Raletom čak je dobila priliku producirati pjesme i snimiti spot u okvirima naše rezidencije u Sremskoj Kamenici. Međutim, sudbina je prema njoj imala drugačije namjere.