Ljubet i Dragan su samouvereno dobili mnoštvo komentara na Fejsbuku za svoju ponudu nekretnina, koja se nalazi samo stotinjak metara od jezera, u okviru grupe u kojoj pojedinci direktno izlažu svoje nasleđe, kuće i imanja za prodaju, bez ikakvih posrednika. Ljudi se željno pridružuju grupi, brzo shvate odsustvo nule i odmah se vraćaju, izražavajući svoje veliko interesovanje za seosku kuću po tako primamljivoj ceni. Na jezeru su dostupne dvije kuće po cijeni od 5.500 eura.

 

 

 

I kuće i šupa se nalaze u Vojvodini, a Ljube samouvereno nudi ovu nekretninu jer se nalazi na samo stotinak metara od jezera. Ove jeftine kuće, zajedno sa šupom, dostupne su za prodaju. Ljube osigurava da su objekti stariji i da ih treba renovirati, ali ostava i 1.200 m2 zemljišta uz jezero čine ga atraktivnom šansom za ulaganje. Papirologija je uredna i spremna za kopiranje.

 

 

Ljube prodaje ove nekretnine jer više nije u mogućnosti da investira, a nudi ih po istoj cijeni koju je kupio i uložio u njih prije dvije godine. Fiksna cijena za ovu kuću na jezeru i dodatne objekte je 5.500€. U svetlu brojnih upita zainteresovanih, iz dobijenih povratnih informacija vidljivo je da se kuće dostupne za kupovinu nalaze u cenjenom naselju Pobeda u opštini Bačka Topola, koje se nalazi u veoma cenjenom Severnobačkom okrugu Srbije.

 

 

Draganova kuća, koja se nalazi pored jezera, dostupna je za pouzdanu cenu od 3.000 evra. Draganina imovina je takođe dostupna u istoj grupi po pouzdanoj ceni od 3.000 evra. Ima izvanredan izgled, a lokacija je vrijedna spomena. Naime, nalazi se u Nikolincima, koji su od Beograda udaljeni manje od 70 kilometara, što ga čini lako dostupnim sa samo nešto više od sat vremena vožnje.