Da li ste među srećnicima čije će finansije procvetati u 2024. godini? Proverite jer astrolozi tvrde da će četiri horoskopska znaka doživeti značajan prosperitet. Jarac, Device, Škorpije i Ribe će posebno blistati u finansijskom svetu naredne godine.

 

Posebno je značajno pratiti kretanje planeta poput Venere i Marsa u kontekstu finansija. Venera, smatrana finansijski povoljnom, donosi blagostanje kada prolazi kroz drugu kuću, dok Mars, finansijski proaktivan, ima pozitivan uticaj kada prolazi kroz osmo polje.Važnost Jupitera, jedne od ključnih planeta u natalnoj karti, ističe se u astrološkom pristupu finansijama. Kada Jupiter prođe kroz bilo koju kuću, pruža energiju koja nosi sa sobom neočekivane i pozitivne prilike. Međutim, istovremeno postoji opasnost od rasipništva, pa se preporučuje oprez.U svakom slučaju, astrolozi naglašavaju da će planete biti naklonjene određenim znakovima u pogledu finansija. Praćenje njihovih kretanja može pružiti uvid u povoljne periode za donošenje finansijskih odluka i investicija.

 

Devicama astrolozi predviđaju stabilnu 2024. godinu zahvaljujući oslobađanju blokada u drugoj kući ličnih resursa. Savetuju im da iskoriste mlad mesec kao povoljan period za nove početke i finansijske transformacije, posebno tokom šestomesečnog ciklusa od 8. aprila.Škorpije, koje su možda osećale nedostatak kontrole, mogu očekivati obnovu u 2024. fokusiranjem na uzemljenje u karijeri. Jupiter u Biku do 25. maja nagoveštava plodonosne poslovne obaveze, dok Jupiter u Blizancima od tog datuma donosi mogućnosti ulaganja.

 

 

Jarčevi se mogu nadati poboljšanju finansijske situacije zahvaljujući Plutonu u Vodoliji i Jupiteru u Blizancima. Savetuju se da se pripreme za izazove nakon 25. maja i da ojačaju veštine komunikacije, prilagodljivosti i multitaskinga.Ribe će, prema astrolozima, doživeti finansijski prosperitet u 2024. zahvaljujući tranzitu Severnog čvora kroz drugu kuću materijalnog bogatstva. Pomračenja tokom godine pomažu im usklađivanju s finansijskim ciljevima, a najbolji period za investicije počinje 8. aprila.