Gde god i kad god se pojavi Lepa Lukić, ona ne prestaje da izazove divljenje i poštovanje. Sa bogatom pevačkom karijerom dugom decenijama i zasluženom titulom „Kraljice narodne muzike“, Lukić je dosledno davala prioritet svom odevanju, prepoznajući da njen stil služi kao odraz njene jedinstvene ličnosti i izuzetnih vokalnih talenata.

 

Tokom mladosti, Lepa je razvila duboku sklonost kupovini u inostranstvu, prepuštajući se kupovini moderne odeće i izuzetnog nakita. Ova njena ekstravagantna navika traje i danas dok nastavlja da se razbacuje luksuznim haljinama i suknjama izrađenim od najfinijih materijala. Osim toga, Lepa se ukrašava elegantnim svilenim maramama, koje je oduvek volela, često elegantno otkačenim oko glave. Talentovana pevačica se nedavno pojavila u javnosti, obuvši jedan od svojih najdražih šalova, istovremeno promovišući svoj najnoviji album i primajući prestižnu nagradu Jugotona.

 

Renomirana muzička kuća je zabeležila značaj marame, ne samo kao sastavnog dela Lepinog prepoznatljivog imidža, već i kao simbola većeg problema: gubitka kose. Za divno, iz poštovanja prema Lepinim godinama i profesiji, niko se nije usudio da se upusti u tu stvar ili da se raspita za razloge prisustva šala. Razumno, i sama Lepa je odlučila da ne iznosi nikakve informacije u vezi sa ovom ličnom brigom.

 

Poznata je činjenica da već dugi niz godina svoju glavu krasi autentičnim perikama za kosu, koristeći ih za razne prilike poput nastupa, gostovanja, pa čak i za ličnu upotrebu. Međutim, čini se da joj je ova praksa postala prilično opterećujuća, što ju je navelo da se odluči za alternativu: pokrivanje kose modernim šalom. Nažalost, njeni prirodni pramenovi su doživjeli značajno stanjivanje i ponovno izrastanje izgleda gotovo nemoguće. Ipak, njen šal se pokazao kao odlična zamjena čak i u vrućim danima kada nošenje perika može biti preglomazno i ​​rezultirati prekomjernim znojenjem.