Konobarica restorana dobila nevjerovatan savjet: ‘Nisam se osjećala dobro kada sam vidjela novac’
Kler Rejčel Hauel, koja je poreklom iz Kalifornije, ali živi i radi u Njujorku, podelila je neverovatan čin velikodušnosti na Instagramu. Okačila je seriju fotografija, uključujući jednu od računa mušterije, nakon što joj je mušterija dala napojnicu od 500 dolara (preko 893 milje) prije nego što je sama platila put do pozorišta da vidi predstavu svojih snova.

Opisala je to kao “magični trenutak u Njujorku” i izrazila ogromnu zahvalnost muškarcu koji joj je dao “lud i neočekivan poklon”. Prošlog mjeseca, Claire je rekla da je jedna mušterija dobila račun od 232,86 dolara (preko 416 kilometara), a zatim je ostavila napojnicu do 500 dolara (preko 893 kilometra). Na računu je napisao i bilješku na kojoj je pisalo: “Idi vidjeti Merrilla! Sedi u orkestar!”

“Doživeo sam taj magični trenutak pre neki dan dok sam radio u Njujorku. Moj servis se nalazi u blizini pozorišta, tako da imamo mnogo ljudi koji nam dolaze posle emisija na Brodveju. Kao i obično, uvek ih pitam šta žele Gledali/ili šta su oni Šta sam video, jedne noći gosti u restoranu su bili porodica i pričali su kako su gledali Veselo se koltorjamo.Uvek sam voleo tu emisiju i jedino sam je gledao na TV-u. Tako sam srećna da ih zamolim da mi bar malo kažu kako je gledati je uživo – rekla je uzbuđena konobarica.

“Nakon što su završili sa večerom, otišao sam da im raščistim sto i našao račun, a to je bio ček sa napojnicom, što nije bilo dobro. Hvala gospodinu na ovom ludom i neočekivanom poklonu. Nadam se da možete vrati se da ti se lično zahvalim. Magija još uvek postoji u Njujorku, kao i ljubav, dobrota i dobri ljudi.”

Ostali pratioci su bili dirnuti do suza. “Zapravo sam plakala. Nadam se da ćeš mu jednog dana zahvaliti”, “Bio je to mali trenutak koji je pokazao kako se ima novca i kako se treba biti ljudsko biće”. “Divna priča. Nadam se da ćete uživati ​​u emisiji”, napisala je jedna osoba.